Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Svadobná cesta mladomanželov na Maldivách sa zmenila na horor: Záhadná smrť mladíka (†30)

Brali sa len pred pár týždňami Zobraziť galériu (3)
Brali sa len pred pár týždňami (Zdroj: facebook/thinkstock.com)

DUBLIN - Andrew Roddy sa pred dvomi týždňami oženil s láskou svojho života. Mladomanželia sa krátko nato vybrali na svadobnú cestu na Maldivy. Ako sa ale ukázalo, bola to bohužiaľ ich posledná spoločná dovolenka. Mladík na nej totiž nešťastne prišiel o život. Nevesta je z tejto tragédie zronená.

Tridsaťročný Andy trávil medové týždne na Maldivách so svojou manželkou Gillian. V jeden deň sa rozhodol, že si pôjde zašnorchlovať do Indického oceánu, aby sa pokochal krásou podmorského života. Počas potápania však začal mať nečakané problémy a utopil sa. 

Svadobná cesta mladomanželov na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Miestne úrady sa teraz snažia zistiť, čo presne bolo príčinou Roddyho smrti. Rodina a blízki sú zdrvení a čakajú na závery vyšetrovania. "Hovorila som s Gill. Povedala mi, že si boli zaplávať a pozerali sa na delfíny. Potom vraj Andy išiel sám šnorchlovať," uviedla Andyho matka Marion. 

Svadobná cesta mladomanželov na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Gill sa potom otočila, aby manžela skontrolovala, ale on bol preč. Nechápe, ako a kde mohol tak rýchlo zmiznúť, pretože boli blízko seba. Momentálne je stále na ostrove, kde čaká, kedy bude môcť Andyho previezť do Británie, aby ho mohli pochovať. 

Viac o téme: DovolenkaSmrťPotápanieMaldivy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu