Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladík si v thajskej reštaurácii objednal extra pikantné rezance: Na účte si našiel hrozivý ODKAZ

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

JACKSONVILLE - Mladík si objednal extra pikantné rezance. Pri platení ho rozosmial účet, ktorý za ne dostal. Vtipná poznámka personálu o tom, že oľutuje svoju žiadosť o dávku korenia navyše, už zabáva užívateľov sociálnej siete. Poriadne štipľavý pokrm, ktorý by iných možno priviedol až do bezvedomia, však zvládol skonzumovať s prehľadom.

Hoci sú thajské jedlá známe svojou pikantnosťou, zdá sa, že niektorým zákazníkom sa máli. Medzi takých patrí aj Američan Logan Doan, ktorý si objednal ryžové cestoviny Pad Thai. Pri objednávke nezabudol pripomenúť, aby mu kuchár pokojne doprial pálivé papričky navyše. Sám hovorí, že jedlo vyzeralo tak, ako keby z neho šľahali plamene a celá porcia bola doslova obložená týmito papričkami. Ostrá chuť mu však vôbec nebola nepríjemná a veľmi si pochutnal.

Pracovník McDonaldu radí: Keď si tu kupujete jedlo, vždy si vypýtajte účet!

Pri platení ohromený mladík zistil, že jeho jedlo bolo až sedemnásťkrát pikantnejšie, než ako sa bežne podáva. Na konci účtu ho potom rozosmiala poznámka personálu. "Nechajte ho oľutovať, že sa narodil," stálo na účtenke. 

Mladík si v thajskej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Napriek tomu, že poznámka vyznieva tak trochu desivo a niektorých zákazníkov by mohla vystrašiť, ja som sa výborne pobavil," smeje sa Logan, ktorý fotografiu účtu okamžite zavesil na sociálnu sieť, aby sa pobavili aj ostatní. 

Viac o téme: ReštauráciaúčetPikantné jedlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu