Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena odsunula chladničku a stuhla od hrôzy: Ukrývalo sa tam slizké PREKVAPENIE

Za chladničkou sa ukrývalo slizké prekvapenie Zobraziť galériu (3)
Za chladničkou sa ukrývalo slizké prekvapenie (Zdroj: YouTube)

ADELAIDE - Ak budete nabudúce čistiť priestor za chladničkou, buďte mimoriadne opatrní. Môže sa za ňou totiž skrývať nepozvaný hosť. V našich končinách to síce asi nebude had, ako v prípade istej rodiny z južnej Austrálie, minimálne pavúka alebo nejaký hmyz tam ale nájsť pokojne môžete.

Táto žena si nabudúce dvakrát rozmyslí, či bude čistiť priestor za chladničkou. Akonáhle sa totiž pustila do upratovania odhrnula ju, objavila za ňou ukrytého hada. Majiteľka bytu okamžite privolala pracovníkov z organizácie Snake Catchers Adelaide, ktorí zistili, že ide o pakobru červenobruchú. Je to jedovatý plaz, takže odborník na ich odchytávanie musel postupovať veľmi opatrne.

Žena odsunula chladničku a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Žena vykladala nákup z auta: Keď sa lepšie zadívala na verandu, stuhla od hrôzy

Podľa Rollyho Burrella zo Snake Catchers sa hady pod chladničkou skrývajú pomerne bežne. "Myslím, že je to kvôli dverám, ktoré sú dosť blízko," povedal. Podľa neho sa had "motal" v blízkosti domu už dlhšie, pretože si hľadal samičku. 

Žena odsunula chladničku a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Jedna pakobra ale v porovnaní s tým, čo našli odchytávači v dome v mestečku Clarendon neďaleko Adelaide. V priebehu dvanástich mesiacov tam museli zasahovať až 23-krát, z toho napríklad len na balkóne odchytili štyri hady. 

Viac o téme: HadAustráliaOdchytávači hadov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu