Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Agentúra ponúka dovolenku plnú sexu: Štyri dni orgií, ľudia sú pobúrení

Neobmedzený sex a pitie na jachte Zobraziť galériu (4)
Neobmedzený sex a pitie na jachte (Zdroj: YouTube)

CALI - Pre niektorých dovolenka snov, pre iných sodoma gomora. Istá agentúra ponúka pobyt na jachte s množstvom sexi dievčat, alkoholu a dokonca aj drog. Ľudia sú pobúrení a rovnako aj Kolumbia, kde má táto loď kotviť.

Spoločnosť Good Girls Company vyvolala obrovskú vlnu kritiky. Ponúka totiž dovolenku, na ktorej si môžete užiť sexuálne radovánky s prostitútkami. Tieto orgie sa majú odohrávať na jachte pri kolumbijskom ostrove. Okrem sexu sa vraj účastníci môžu tešiť aj na neobmedzené množstvo alkoholu a drog. 

VIDEO Agentúra ponúka dovolenku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Dovolenka má trvať štyri dni (od 24. do 27. novembra) a stojí 5000 dolárov (4230 eur). Agentúra v tejto súvislosti nakrútila aj niekoľko videí, ktoré zachytávajú, ako to bude na jachte vyzerať. Good Girls je rezort, kde sa o vás budú starať tie najkrajšie Latinoameričanky, ktoré budú vašimi anjelmi tak dlho, ako si budete želať. Naším cieľom je premeniť akúkoľvek vašu fantáziu na realitu. Postaráme sa o vás ako o kráľa, s nami si splníte aj tie najdivokejšie predstavy," píše sa na jej webstránke. 

VIDEO Agentúra ponúka dovolenku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Počas sexvýletu sa o tridsať mužov postará až šesťdesiat prostitútok. "Každý bude mať na jeden deň k dispozícii dve ženy," informuje Good Girls Company. Ostrov plný sexu sa nachádza mimo neďaleko mesta Cartagena na severnom pobreží Kolumbie. Už hneď prvý deň dovolenky sa môžu muži zúčastniť na sexuálnych orgiách, ďalšie dni zas firma svojim klientom ponúka pol hodinu so šestnástimi dievčatami naraz. Posledné dva dni sa na jachte konajú obrovské párty pre stovku ľudí. 

VIDEO Agentúra ponúka dovolenku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Aj keď je prostitúcia v Kolumbii legálna, zdá sa, že služby, ktoré ponúka Good Girls Company, sa vymykajú všetkým zákonom. Najmä tým morálnym. Kritika ľudí je obrovská a pridal sa k nej aj starosta Cargeny. Nepáči sa mu, že ich agentúra propaguje ako sexuálnu destináciu. 

Viac o téme: SexKolumbiaDovolenka snovSexuálna turistikaOstrov sexuGood girls company
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu