Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kanaďanka chcela otestovať, či ju s TÝMTO pustia do hotela: Po nej by ste už v izbe bývať nechceli

Žiaden pes, ale rovno kôň! Zobraziť galériu (2)
Žiaden pes, ale rovno kôň! (Zdroj: Facebook)

PONTYPOOL - Mladá jazdkyňa si pred pretekmi chcela odpočinúť v hoteli, ale rozhodla sa zobrať aj svojho koňa. Chcela totiž vyskúšať, či hotel dodrží svoje pravidlo o možnosti ubytovania domácich zvierat. Ostala naozaj prekvapená, keď ju pustili do izby a s jej štvornohým

Lindsey Partridgeová z kanadského Ontária chcela otestovať, či sa hotel Super 8 v Georgetowne v americkom štáte Kentucky bude držať svojho sľubu o tom, že si jeho hostia môžu na izbu zobrať domáce zvieratko. Mali tým síce na mysli asi skôr psa, prípadne mačku, no dievčina si tam doviedla rovno koňa. Recepčná hotela ostala totálne šokovaná, keď do hotela vstúpila kobyla, no nakoniec ju pustila na izbu spolu s jej majiteľkou. Za tento pobyt účtovala desať dolárov (8,5 eura) navyše.

Kanaďanka chcela otestovať, či
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Keď som vstúpila do hotela, oboznámili nás s povolením mať na izbe domácich miláčikov. Tak som zo srandy povedala: "Mám tu koňa, mohol by tu ostať?" Tá pani bola veľmi uvoľnená a povedala, že jej to neprekáža. Tak som z prívesu zobrala Blizz a zaviedla ju rovno do hotela," hovorí dievčina. 

Kanaďanka chcela otestovať, či
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Vo videu si Blizz pobyt v hoteli nesmierne užívala; pri pozeraní televízie napríklad oňuchávala posteľ. Lindsey tvrdí, že zobrať ju do hotela bol najlepší spôsob, ako s ňou tráviť čas pred dôležitou udalosťou, ktorá sa konala hneď nasledujúce ráno. Fotografie bývalého závodného koňa v hotelovej izbe zavesila na svoj Facebook. Mnohých užívateľov zaujímalo, ako išiel kôň na toaletu, k tomu sa však mladá jazdkyňa odmietla vyjadriť. Kobyla nakoniec v hoteli ale neostala; po tom, čo si ju Lindsey odfotila, zaviedla ju späť do prívesu. 

Viac o téme: HotelKôň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu