Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

MEGAtrapas zákazníčky v parfumérii: Kamera zachytila, ako si vyhrnula šaty a...

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: LiveLeak/elnino)

LONDÝN - Zábery z bezpečnostných kamier v obchodoch by vedeli vyrozprávať množstvo bizarných príbehov. Jedným z nich je aj ten, o ktorý sa postarala neznáma dievčina v parfumérii.

Hviezda internetu (18) si užívala sex s priateľom: Potom omylom zapla livestream...

Tmavovláska v dlhých vzorovaných šatách to zobrala v obchode celkom zhurta. Akonáhle podišla k vystaveným parfumom, jeden z police vzala, ovoňala a potom si ho porozstrekovala po celom tele. Nevyužila iba klasické oblasti, ako sú zápästia, či kvapka vône za ucho, ale dala si ho hojne aj na šaty a skoro kamkoľvek, kam trafila.

MEGAtrapas zákazníčky v parfumérii:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: LiveLeak/elnino)

Keď to už vyzeralo, že má dosť, natiahla ruku, akoby chcela flakón vrátiť, ale potom si to v sekunde rozmyslela. Rýchlo sa poobzerala, či ju nikto nevidí, vyhrnula si šaty a vôňou poprášila aj svoj rozkrok a nohavičky. Bohužiaľ si nevšimla, že stojí priamo pred bezpečnostnou kamerou, ktorá všetko zachytila.

Kde bolo video natočené, nie je známe. Ak sa na ňom dievčina uvidela, pravdepodobne sa prepadla od hanby. Ostatní diváci sa však pobavili a mohli špekulovať, aké motívy viedli ženu k jej činu.

Viac o téme: ParfumRozkrokParfumeria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu