Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sexuálne pobúrenie na Rhodose: Zákaz svadieb cudzincov, pozriete na FOTO a pochopíte

Lunnovci predstierali orálny akt pri kaplnke Zobraziť galériu (3)
Lunnovci predstierali orálny akt pri kaplnke (Zdroj: Facebook)

LINDOS - Britský pár, ktorý sa zosobášil na gréckom ostrove Rhodos, vzbudil veľké pohoršenie svojou svadobnou fotografiou, na ktorej nevesta zdanlivo orálne uspokojuje ženícha. Hoci to všetko iba predstierajú, pre konzervatívnych ostrovanov to aj tak bola prisilná káva. Miestne úrady tu preto s okamžitou platnosťou zaviedli zákaz sobášenia cudzincov.

Mladomanželom Carle a Matthewovi Lunnovcom zrejme tradičné svadobné fotografie považovali za nudné, tak si chceli svoj svadobný album vylepšiť pikantnejšími zábermi. Hneď po kresťanskom obrade v meste Lindos na Rhodose si preto mladoženáč stiahol nohavice a so ženou zinscenovali orálny sex priamo po opustení Kaplnky sv. Pavla v zátoke, ktorá tiež nesie svätcovo meno. Záber, ktorý, ktorá skôr pripomína svadobnú noc a nie tradičné novomanželské fotenie, nevesta zverejnila na sociálnej sieti a tým okamžite spustila vlnu pohoršenia medzi miestnymi obyvateľmi. 

Sexuálne pobúrenie na Rhodose:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Biskup Kyrillos vydal okamžite rozhodnutie o zákaze sobášov zahraničných párov na tomto mieste.  Niektoré páry, ktoré už mali dohodnutý termín, sú jeho rozhodnutím pobúrené.

Svadobná FOTO, akú ste ešte nevideli: Preboha, veď nevesta dáva ženíchovi...!

Zátoka sv. Pavla patrí k miestam, na ktoré sú katolíci veľmi citliví. Údajne totiž cez ňu prechádzal sv. Pavol a keď ho zastihla búrka, útočisko našiel práve v skalách zátoky. To bol dôvod, prečo tam bola neskôr postavená kaplnka, ktorú mladé páry považujú za jedno z najromantickejších miest a chcú sa v nej sobášiť. A kým bola táto lokalita až doteraz spájaná najmä s menom známeho svätca, čerství manželia Carla a Matthew ju preslávili ináč. 

Sexuálne pobúrenie na Rhodose:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Všetko sme iba predstierali," tvrdí Matt, ktorý má na fotografii stiahnuté nohavice až po členky, pretŕča nahý zadok a jeho manželka zabára tvár do jeho rozkroku. "Gréci všetko zle pochopili," dodáva. Carla dokonca hodnotí fotku ako brilantnú, pretože odráža ich svojský zmysel pre humor.

Sexuálne pobúrenie na Rhodose:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Sme Gréci a vážime si naše tradície. A toto miesto je pre nás a posvätné," pohoršuje sa predstaviteľ miestnej komunity Giorgos Eleftheriou a zároveň trvá na ospravedlnení zo strany Britov. Kým ostrovania sa jednoznačne zhodli v tom, že správanie mladej dvojice bolo poburujúce,  rozhodnutie o zákaze sobášov ich rozdelilo do dvoch skupín. Jedna sa s ním úplne stotožňuje, avšak pre miestnych podnikateľov je tento zákaz priam likvidačný. Miestna ekonomika je totiž závislá od turizmu a zahraničné svadby sú príležitosťou, ako si zarobiť a prežiť. Podľa nich by mali za všetko pykať iba Lunnovci a nie snúbenci, ktorí si svadbu objednali dávno pred incidentom. "Je mi to všetko ľúto, nevedela som, že sa okolo všetkého spustí takéto haló," okomentovala rozhodnutie o zákaze svadieb nevesta. 

Viac o téme: SvadbaRhodosOrál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu