Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Blázniví turisti zapózovali FOTOm orálneho sexu: Šokovali veriacich, svadby u nich navždy skončili

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Blázniví Briti? Sexuálna póza a následná fotka tesne po svadbe na gréckom ostrove vyvolali poriadny ošiaľ. Ba čo viac, oveľa silnejšiu odozvu mala u miestnych veriacich. Tí sa rozhodli konať. Nepriamo tak prekazili radosť ďalším stovkám cudzincov, ktorí chceli prežiť krásnu exotickú svadbu.

Matthew Lunn (27)  a jeho čerstvá manželka Carly (34) to poriadne prestrelili. Tesne po svadbe sa odfotili v chúlostivej póze. Predstierali orálny sex. Matthew mal stiahnuté nohavice aj s s trenírkami a Carly mala hlavu v jeho rozkroku.  Grécky ostrov musel po tom, čo sa táto fotka začala šíriť, zakázať svadby.

Ihneď na to hlavný biskup Kyrillos z Rodosu, ktorý šéfuje ortodoxnej kresťanskej cirkvi, sa rozhodol, že zakáže svadby všetkým zahraničným turistom v kláštore svätého Pavla. Daily Mail píše, že takto skazí stovkám Britov ich vysnívané dni. Miestny Giorgos Eleftheriou povedal britským novinám The Times, že „sme Gréci, a ctíme si svoje tradície a posvätnosť našich náboženských miest. Nemôžeme dovoliť, aby takéto nechutné správanie pokračovalo,“ povedal.

Blázniví turisti zapózovali FOTOm
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Zákaz zmenil naozaj život mnohým Britom a ďalším cudzincom, ktorí tam chceli mať svadbu. „Volajú mi stovky budúcich ženíchov z celého sveta so slzami v očiach, kvôli zákazu.“

Pohoršenie u ľudí na sociálnych sieťach vyvolal aj fakt, že keby to mladý britský pár spravil pred moslimskou mešitou, len tak ľahko by zrejme neobišli.

Blázniví turisti zapózovali FOTOm
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Nevesta Carly však tvrdí, že by fotku aj tak spravili. „Povedali sme si, že si vystrelíme. Čakali sme vtipné reakcie, ale až také pobúrenie nie. Celá vec sa vymkla spod kontroly,“ podotkla Carly.

Viac o téme: Matthew LunnCarly Lunn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu