Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dievčatá sa prechádzali po poli, zo stromov vybehol strašný tvor: VIDEO ich zbesilého úteku

Čo to je? Zobraziť galériu (2)
Čo to je? (Zdroj: profimedia.sk)

TUCUMAN - Skupina dospievajúcich dievčat zostala vystrašená po tom, čo ich počas prechádzky v prírode začal prenasledovať čudný tvor. Tínedžerky z dediny Taco Palta y Marta v severozápadnej argentínskej provincii Tucuman natočili video, ako cez pole utekajú pred zvláštnym stvorením, ktoré považujú za bájneho goblina.

Šoféra zalial studený pot, cez cestu prebehol čudný dvojnožec: VIDEO Legendárny ruský bubák?!

Zábery z mobilného telefónu ukazujú postavu v diaľke. Jedna z vydesených tínedžerok sa pýta: "Je to goblin?" Druhá odpovedá: "Je to goblin". Potom sa otočia a snažia sa dostať, čo najrýchlejšie preč. Keď tvor kráča k nim, počuť, ako plačú a kričia: "Bežte! Bežte!" Samozrejme sa okamžite vynorili špekulácie, či je video pravé, alebo si z internetových užívateľov zase niekto len vystrelil.

Dievčatá sa prechádzali po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa miestnych médií vo februári tohto roka v susednej provincii Santiago del Estero skupina detí uviedla, že sa boja hrať vonku futbal po tom, čo v blízkosti ihriska spozorovali goblina.

Goblin je malý, groteskný, škaredý, zlý a chamtivý škriatok, ktorý má rád zlato a šperky. Často sa vyznačuje magickými schopnosťami. Ide o bájnu bytosť, ktorá sa prvýkrát spomína v stredoveku v európskom folklóre.

Viac o téme: Strach ArgentínaGoblin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu