Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Žena si išla ráno zaplávať do mora: Sama nečakala, čo ju tam postretne

Nebojácna Melisssa si poradila so žralokom Zobraziť galériu (3)
Nebojácna Melisssa si poradila so žralokom (Zdroj: YouTube)

SYDNEY - Na sociálnej sieti koluje video odvážnej ženy, ktorá pomohla žralokovi. Melissa Hatheierová počas ranného plávania v oceáne uvidela žraloka, ktorý uviazol v skalách a márne sa snažil nájsť cestu do otvorených vôd. Plavkyňa ho najprv spacifikovala a potom prehodila cez múrik ako hračku. Mamu v akcii zachytili na videu jej dcéry.

Obrovskú dávku odvahy a adrenalínu predviedla Melissa Hatheierová počas obľúbeného ranného plávania v Cronulle na predmestí austrálskeho Sydney. Keď uvidela asi metrového žraloka, ako sa márne snaží nájsť cestu do otvoreného priestoru, pomohla mu. Dezorientovaná, vystresovaná a vystrašená ryba uviazla medzi skalami a návrat do otvoreného oceánu jej komplikoval aj kamenný vlnolam. Situáciu okolo zmäteného predátora vyriešila akčná žena veľmi šikovne. Žraloka schmatla a jednoducho ho prehodila cez múrik.

VIDEO Žena si išla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Všetko to nakrútili na video Melissine dcéry a video už koluje po internete. "Mama si chodí zaplávať každé ráno. Toho žraloka sme videli veľmi jasne. Voda bola plytká a čistá," hovorí jedna z dcér. Mellise podľa vlastných slov bolo úbohého žraloka ľúto. "Pohľad na neho ma chytal za srdce. Narážal hlavou do skál, bol úplne dezorientovaný a vystresovaný." 

VIDEO Žena si išla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Dcéry zavolali policajtov, lenže ich matka bola akčnejšia, ako si jej deti mysleli. "Kolenami som mu zacvakla plutvy, uchopila som ho a prehodila späť," opisuje Hatheierová svoju skúsenosť. Zaskočila ju žralokova pokožka, ktorá vraj bola drsná ako brúsny papier. Mrzí ju iba to, že na pláži chýbal jej syn a manžel, ktorí kvôli povinnostiam zmeškali celú akciu. 

Viac o téme: ŽralokAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu