Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na bingu priateľku romanticky požiadal o ruku: Neveste krátko nato oznámili strašnú správu

Romantiku vystriedal obrovský smútok Zobraziť galériu (2)
Romantiku vystriedal obrovský smútok (Zdroj: YouTube)

OXTON - Aaron Stopp požiadal pred časom v herni svoju priateľku o ruku. V tomto prípade sa ale celý príbeh bohužiaľ nekončí romantickou svadbou, ale smutným pohrebom. Budúci ženích si totiž krátko po verejných zásnubách siahol na život. Pitevná správa potvrdila prítomnosť kokaínu v jeho krvi.

Na videu preruší moderátorka hru binga a vysvetlí hráčom, že tento večer bude trošku iný, pretože jeden z prítomných mužov chce niečo pred všetkými oznámiť svojej priateľke. Aaron potom predstúpi pred plnú halu a vyzve Kayleigh Delamareovú, aby k nemu prišla. Kľakne si na koleno, vyzná jej lásku a so zásnubným prsteňom v ruke ju požiada o ruku. Priami svedkovia tejto udalosti  možno ešte ani nevydýchali romantickú atmosféru, keď ich zastihla správa o tom, že budúci ženích sa obesil v hotelovej izbe v anglickom meste Oxton. Pri pitve našli v jeho tele stopy kokaínu.

Na bingu priateľku romanticky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Okolo smrti mladého Brita sa rozpútala diskusia a dostali sa tak na povrch informácie o jeho predošlých neúspešných pokusoch o samovraždu. Tie svedčia o tom, že bol emocionálne nestabilný a trpel poruchou osobnosti. Turbulentné stavy jeho psychiky údajne úzko súviseli s užívaním návykových látok. Pomoc mu v minulosti ponúklo aj združenie YMCA. Vyšetrovateľka Anita Bhardwajová uviedla, že na svoj život si siahol práve kvôli kokaínu.  

Na bingu priateľku romanticky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Kokaín alebo iná droga zrejme úradovala aj pri predošlých Stoppových pokusoch o samovraždu, ku ktorým bola privolaná polícia. Prvý raz chcel mladík ukončiť svoj život skokom z trajektu a neskôr pádom zo stromu. Matka odmieta, že jej syn bol drogovo závislý a tvrdí, že určite išlo o nešťastnú zhodu náhod. "Aaron sa ku mne vrátil na Vianoce.  Bol v poriadku,“ opakuje stále dookola. Aj vyhlásenie jeho dnes už bývalej snúbenice trochu mrazí a je jasné, že o závislosti a psychických problémoch  svojho priateľa nič nevedela. 

Viac o téme: SamovraždaZásnubyŽiadosť o ruku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu