Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bizarné VIDEO vraj zaznamenáva, ako nesú mŕtveho mimozemšťana po nehode v Roswelli

Na nosidlách vraj nesú mimozemšťana Zobraziť galériu (4)
Na nosidlách vraj nesú mimozemšťana (Zdroj: YouTube)

NEVADA - Na sociálnej sieti sa objavilo video, ktoré poteší všetkých fanúšikov konšpiračných teórií. Zrnité a nekvalitné obrázky údajne dokumentujú udalosti, ktoré nasledovali po páde UFA v Roswelli v Novom Mexiku v roku 1947. Má byť na nich zaznamenaný mŕtvy mimozemšťan.

Oblasť 51, ktorá sa nachádza v Nevadskej púšti a slúži ako vojenská základňa, je známa svojimi príbehmi o štúdii tiel pochádzajúcich z vesmíru. Dôvodom sú zrejme testy jadrových zbraní, ktoré boli vykonávané v jej okolí. Prísne strážený a bežnému smrteľníkovi nedostupný objekt sa tak stal zdrojom rôznych konšpiračných teórií. Podporiť by ich teraz malo aj video, ktoré vo veľmi zrnitej (ne)kvalite údajne znázorňuje manipuláciu s telom mimozemšťana na tejto základni po tom, ako bolo nájdené pri meste Roswell 2. júla 1947.

Bizarné VIDEO vraj zaznamenáva,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

VIDEO o pitve mimozemšťana šokovalo svet: Jeho autor odhalil pravdu

Na zázname pobehujú muži s rozmazanými tvárami s nosidlami, na ktorých má ležať mŕtvy mimozemšťan. Toto telo malo byť nájdené v troskách lietajúceho taniera po jeho havárii. S telom mali manipulovať práve v Oblasti 51 a neskôr malo byť odvezené na základňu Wright Patterson.

Bizarné VIDEO vraj zaznamenáva,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Bizarné VIDEO vraj zaznamenáva,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Armáda vydala 8. júla 1947 vyhlásenie, že v oblasti boli nájdené trosky lietajúceho taniera. Nasledujúci deň však toto vyhlásenie odvolali a namiesto toho kompetentní začali tvrdiť, že išlo o haváriu meteorologického balóna, ktorý prenášal skúšobné figuríny, tzv. dummies. Práve o týchto figurínach si svedkovia mysleli, že ide o mimozemšťanov. 

Viac o téme: UfoMimozemšťanRoswellOblasť 51
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu