Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Svadobná FOTO, akú ste ešte nevideli: Preboha, veď nevesta dáva ženíchovi...!

Svadobná fotka pobúrila aj pobavila
Svadobná fotka pobúrila aj pobavila (Zdroj: profimedia.sk)

AMSTERDAM - Ženích stojí v lese s nohavicami stiahnutými dolu, pred ním kľačí nevesta a... áno, vyzerá to presne tak, akokeby ho fyzicky uspokojovala. Ako ste sa ale už možno dovtípili, je to všetko len zinscenované. Mladomanželia len chceli byť jednoducho originálni a či sa im to podarilo, už musíte posúdiť sami.

Bizarná svadobná fotografia, zdá sa, zachytáva, ako nevesta poskytuje orálny sex svojmu čerstvému manželovi. V bielych tradičných svadobných šatách kľačí na kolenách zhruba vo výške mužovho rozkroku, zatiaľ čo ženích si zdanlivo užíva fyzické potešenie. 

Svadobná FOTO, akú ste
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Snímka so sexuálnym podtónom vznikla v Holandsku a rýchlo sa začala šíriť na sociálnych sieťach. Mnohých užívateľov pobavila, no našli sa aj takí, ktorí sa nad ňou pohoršovali. Autorom fotky je fotograf Michel Klooster, ktorý ju vyhotovil na prianie ženíchovej matky. Fotku vehementne obhajuje a za svojou prácou si stojí. Vraj ho už oslovilo niekoľko ďalších párov, aby im spravil podobnú svadobnú fotografiu. 

Ženích a nevesta sa snažili o úžasné svadobné FOTO: Stačila jedna vec a všetko sa zvrhlo

Nie je to prvýkrát, čo od Kloostera jeho klienti žiadali vyhotovenie snímok s erotickým charakterom, no aj on má hranice a keď sa mu zdá, že by to bolo už príliš pornografické, jednoducho povie nie. "Na obrázku nesmú byť vidno intímne partie, s ničím ostatným nemám problém," poznamenal. 

Viac o téme: SvadbaSexOrálSvadobná fotografia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu