Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ženu za FOTO skritizoval celý svet: Vraj krkavčia matka, všetko je inak!

Nič nie je tak, ako sa spočiatku zdalo Zobraziť galériu (2)
Nič nie je tak, ako sa spočiatku zdalo (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Neznámy cestujúci odfotil na letisku mladú ženu, ako sedí na stoličke a hľadí do mobilu. Pred ňou na zemi leží dieťa položené na deke. Záber okamžite obletel internet a užívatelia sa pohoršujú nad konaním matky. Tá sa však bráni a tvrdí, že nespravila nič kruté.

Molly Lensingovú odfotil neznámy chlap na letisku pri tom, ako sedí a pri nohách má položené bábätko. Muž fotku zverejnil na sociálnej sieti s tým, že žena je hlúpa, keď sa hrá na telefóne, zatiaľ čo jej dieťa leží na zemi. Záber sa stretol s obrovskou vlnou kritiky, verejnosť doslova pobúrila. Faktom však, že je jeho autor sa neobťažoval preveriť si okolnosti javu, ktorý zachytil a čo je asi ešte horšie, zdieľal ju bez Mollinho vedomia a súhlasu. 

Ženu za FOTO skritizoval
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Tá sa teraz snaží situáciu vysvetliť. "Zostali sme trčať na letisku, pretože náš let mal meškanie. S mojou dvojmesačnou dcérkou Anastasiou som tam kvôli tomu musela čakať viac ako dvadsať hodín," uviedla. Bábätko držala dlhé hodiny v nosiči, bolela ju však ruka a potrebovala sa natiahnuť, tak ho na chvíľu položila na zem. Mobil držala v ruke preto, lebo komunikovala s ostatnými členmi rodiny, ktorí chcel vedieť, kde sú. Lesingová je teraz právom nahnevaná na muža, ktorý jej urobil zo života peklo. "Cítim sa, akoby bolo porušené moje súkromie," dodáva.

Manželov vyhodili z lietadla: Hodinu po tom, ako zverejnili na Facebooku túto FOTO

Bála sa, že kruté komentáre užívateľov ohrozia jej prácu zdravotnej sestry, no našťastie sa tak nestalo. Všetko sa vysvetlilo a Molly teraz dúfa, že ľudia na letiskový "incident" čo najskôr zabudnú. 

Viac o téme: Letisko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu