Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž neveril vlastným očiam, čo má v aute: Z dvier sa vyvalilo nebezpečné prekvapenie

Opatrnosť bola na mieste Zobraziť galériu (2)
Opatrnosť bola na mieste (Zdroj: Youtube/ViralHog)

PIGEON FORGE - Na internete sa objavilo zaujímavé video, ktoré zachytáva, ako sa muž oblečený len v šortkách a sandáloch priblíži k svojmu SUV, odstavenému na príjazdovej ceste v Pigeon Forge v štáte Tennessee, a pokúsi sa na ňom otvoriť dvere. Zdá sa, že sa bojí, pretože od vozidla okamžite utečie. Keď sa mu prvý pokus nevydarí, podujme sa aj na druhý, tentokrát úspešnejší. Akonáhle sa dvere odchýlia, vypadne z interiéru medvedica aj s mláďaťom a za nimi kopa odpadkov.

Hubárčenie sa zmenilo na adrenalín: VIDEO Partia kamarátov na Liptove natrafila na obrovskú zver

Scénu natočila na mobilný telefón žena spoza okna na poschodí domu. "Ach, môj bože, môj bože, nikdy predtým som nič také nevidela," počuť ju, ako hovorí. "Sú vonku," dodáva po španielsky a pravdepodobne svojmu dieťaťu káže, aby odovzdalo odkaz: "Povedz mu, aby zavrel dvere. Ach bože, prichádzajú," kričí.

Muž neveril vlastným očiam,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/ViralHog)

Po zvyšok videa sa medvede prechádzajú po obytnej zóne a nie je jasné, kedy odišli. Rovnako nie je známe ani to, ako sa zvieratám vôbec podarilo do vozidla dostať, ale z množstva odpadkov je jasné, že rozhodne nezostali hladné.

Na YouTube bolo video nahrané s popisom: "Som si istý, že tie medvede sa chceli vrátiť s nami na Floridu". V Pigeon Forge sa nachádza zábavný park Dollywood a leží v blízkosti národného parku Great Smoky Mountains. K incidentu malo prísť 11. septembra.

Viac o téme: AutoMedveďOdpadky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu