Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladík (†31) naživo prenášal svoju smrť: Vstal zo stoličky, odišiel do kúpeľne a...

Arslan umiera v priamom prenose Zobraziť galériu (4)
Arslan umiera v priamom prenose (Zdroj: YouTube)

PETROHRAD - Známy youtuber počas živého prenosu zo svojho domu hovoril svojim divákom o rozvode s manželkou. Video však zároveň zachytávalo, ako umiera. Tesne pred natáčaním sa totiž nechal pohrýzť od smrteľne jedovatého hada. Nikto muž nestihol pomôcť.

Známy ruský vloger Arslan Valeev natáčal livestream, v ktorom prosil divákov, aby zavolali jeho bývalej manželke. Valeev je odborníkom na hady a vo videu tvrdil, že sa nechal pohrýzť od mamby čiernej, pretože chcel takýmto spôsobom spáchať samovraždu. Užívateľom ukázal aj ruku, do ktorej ho mal plaz pohrýzť. Na konci videa sa postavil zo stoličky a pravdepodobne sa pobral do kúpeľne. Krátko nato umrel.

Mladík (†31) naživo prenášal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

On a manželka Ekaterina Pyatyzhkinová boli v Rusku známi tým, že si založili spoločný kanál na Youtube týkajúci sa hadov a rysov, ktorých chovali. Na tomto kanáli mali niekoľko sto tisíc fanúšikov. Arslan svoju ženu nedávno obvinil z nevery. Dobil ju a spôsobil jej otras mozgu. Len pred pár dňami sa jej za to verejne ospravedlnil a podoktol, že od júla spolu nemali sex. Ekaterina podala žiadosť o rozvod z dôvodu domáceho násilia a našla si priateľa.

Mladík (†31) naživo prenášal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Toto všetko zrejme Arslana vytrápilo natoľko, že sa rozhodol ukončiť svoj život. V živom vysielaní len uviedol, že je čas spraviť niečo, čo musí spraviť a na chvíľu zmizol zo záberu. Vo videu bolo počuť "au", očividne po tom, čo ho uhryzla smrteľne jedovatá mamba. Potom sa vrátil a povedal: "Povedzte Katyi, že som ju veľmi miloval". Divákom ukázal svoj krvácajúci prst a dodal: "Nie je to krásne? Zbohom. Nemôžem uveriť, že to robím."

Neskôr divákom ukázal číslo mobilného telefónu svojej manželky. "Toto je jej číslo, ak jej niekto zavoláte, bol by som naozaj veľmi šťastný, ak by si našla na mňa čas  a chcela ma vidieť. V skutočnosti umieram, bol by som veľmi rád, ak by som ju mohol vidieť. Bože, strašne sa trasiem." Jeho ruky boli úplne paralyzované a on len s námahou komunikoval. 

Mladík (†31) naživo prenášal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Minimálne jeden z divákov zavolal záchranku, ktorá o niečo neskôr prišla a odviezla mladíka do nemocnice. Lekári mu však už nevedeli pomôcť. Podľa Arslanovho kamaráta šlo o nehodu, nie samovraždu. Ekaterina sa k videu nevyjadrila. 

Viac o téme: HadSamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu