Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO o pitve mimozemšťana šokovalo svet: Jeho autor odhalil pravdu

Žiadny mimozemšťan, ale výtvor filmára Zobraziť galériu (3)
Žiadny mimozemšťan, ale výtvor filmára (Zdroj: youtube/Orbitalmedia)

LONDÝN - V roku 1995 celý svet šokovalo video, ktoré malo zachytávať pitvu mimozemšťana. Dlho sa špekulovalo o tom, či je pravé a pravda po rokoch konečne vyšla najavo. Jeho tvorca totiž teraz prezradil, že išlo o podvod. Mŕtvolu dal vyrobiť známemu z filmového priemyslu, vďaka čomu sa mu podarilo oklamať milióny ľudí.

Viac ako dve desiatky staré video totálne zmiatlo ľudí, pretože mal byť na nej zachytený mŕtvy mimozemšťan, ktorého pitve patológ. Jeho autor, režisér Spyros Melaris, však všetkých oklamal. Prezradil to len pred niekoľkými dňami. Tvrdí, že v vo filme nazvanom Pitva mimozemšťana sa nenachádza žiadny mimozemšťan, ale telo obete, ktorá bola v roku 1947 zastrelená v Londýne.

VIDEO o pitve mimozemšťana
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/Orbitalmedia)

Film pre Melarisa nakrútil John Humphreys, sochár a odborník na špeciálne efekty. "Patológovi", ktorý pitval bledú, údajne mimozemskú mŕtvolu, priestory na natáčanie poskytol jeho brat, ktorý s priateľkou býval v londýnskom Camdene. Melaris tvrdí, že filmový patológ pri natáčaní použil kravské a jahňacie orgány od miestneho mäsiara. Namiesto mozgu môžeme vo filme vidieť malinové želé, ktoré sa však na mozog veľmi nepodobalo, pretože bolo príliš tmavé.

VIDEO o pitve mimozemšťana
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/Orbitalmedia)

"Bol to len žart, ale už som sa poučil. Teraz mám obrovské výčitky z toho, čo som urobil. Nečakal som, že to všetci zoberú vážne a že to vyvolá až také búrlivé reakcie. Členovia komunity UFO to zobrali ako nepriestrelný dôkaz toho, že mimozemšťania naozaj existujú," spytuje si svoje svedomie Melaris. 

Viac o téme: PitvaUfoMimozemšťan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu