Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ruský pár lovil ženy na zoznamke: VIDEO Zabil a zjedol viac ako 30 obetí, mäsom kŕmil študentov

Dmitrij Baksheev a jeho obeť Zobraziť galériu (6)
Dmitrij Baksheev a jeho obeť (Zdroj: vKontakte)

MOSKVA - Sériový kanibal Dmitrij Baksheev (35) z ruského Krasnodaru využíval internetové zoznamky na lov žien, ktoré potom spolu so ženou zabili a zjedli. Jeho manželka Natalia Baksheevová (42) povedala polícii, že za osemnásť rokov usmrtili minimálne 30 obetí a existuje odôvodnená obava, že ľudským mäsom kŕmila aj budúcich pilotov na vojenskej akadémii, kde pracovala ako zdravotná sestra.

Marcusovi (†27) vykypel hrniec: To, čo v ňom objavili policajti, ich bude strašiť do konca živo

Vyšetrovatelia sa snažia overiť tvrdenia o desiatkach obetí zlovestného páru z Krasnodaru, ktorý bol zadržaný po tom, ako v ich chladničke a mrazničke našli sedem vriec s časťami tiel. V ich strašidelnom byte objavili najmenej jednu nádobu s nakladanými ľudskými pozostatkami a 19 kusov kože. V kuchyni narazili aj na veľa plechoviek s duseným mäsom, informovala Komsomolskaja Pravda.

Ruský pár lovil ženy
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: RuptlyTV)

Polícia sa obáva, že Baksheev svoje obete spoznával na zoznamovacích stránkach. Jeho manželka identifikovala desiatky nezvestných žien, ktorých fotografie jej ukázali a tvrdila, že ich zniesli zo sveta. Polícia však má zatiaľ konkrétne dôkazy iba do dvoch zabitých a zjedených ženách.

Ruský pár lovil ženy
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: vKontakte)

Správy z Ruska hovoria, že Nataliin duševný stav už posudzovali aj na psychiatrickom oddelení v nemocnici, kde experti dospeli k záveru, že je zdravá. Podľa policajného zdroja mala dvojica v byte mnoho mobilných telefónov obetí a video lekcie o tom, ako variť jedlá z ľudského mäsa. Žena, ktorá istý čas pracovala na vojenskej akadémii ako zdravotná sestra, pravdepodobne rozdávala konzervy s ľudským mäsom aj študentom.

Na Baksheevovu stopu prišli muži zákona vďaka mobilu, ktorý stratil na ulici v Krasnodare. Cestný robotník, ktorý ho našiel, si prezrel pár fotografií a okamžite privolal políciu. Boli v ňom zábery, ako majiteľ pózuje s odrezanými časťami ženského tela. Jedno z nich mal dokonca v ústach. Najstarší dátum záberu s "kulinárskymi experimentmi" je z 28. decembra 1999. Na veľkej mise je položená uvarená ľudská hlava obklopená mandarínkami. Do očí sú vsadené olivy a citrón namiesto nosa.

Ruský pár lovil ženy
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: RuptlyTV)


"Vyzeral ako bezdomovec," opísal robotník Dmitrija Bakseeva, ktorý pátral v uliciach po stratenom mobile. "Spoznal som ho podľa fotografií, takže som telefón nevrátil a povedali sme mu, že o ničom nevieme. Odišiel. Čoskoro prišlo policajné auto a dal som im mobil. Povedal som: "Je to vaša práca. Vyriešte to"," opísal spustenie celého kolotoča vyšetrovania svedok.

Ruský pár lovil ženy
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: vKontakte)

Polícia pátrala po ľudských pozostatkoch aj v nádobách na odpadky v blízkosti hostela, kde žila dvojica. Hostel sa nachádza na pôde vojenskej akadémie. Podarilo sa jej nájsť ženskú hlavu s červenými vlasmi a viac dôkazov bolo ukrytých v pivnici. Oboch podozrivých polícia zadržala.

Nataliu prepustili z miesta zdravotnej sestry kvôli jej problémom s alkoholom. Dmitrij Baksheev vyrastal na Sibíri ako sirota, ktorú si neskôr osvojil bezdetný pár. Jeho adoptívna matka Svetlana zomrela na rakovinu a adoptívny otec ho vyhodil z domu, keď bol ešte maloletý. Niektoré zo správ hovoria, že dvojica sa vzala akonáhle Dmitrij dovŕšil 18 rokov.

Otec, ktorý nechcel byť menovaný, vysvetlil, že syn bol problematický už v minulosti. Predtým, ako ho vyhodil, podpálil svoju izbu. Taktiež bol štyrikrát odsúdený za krádež a na otcovo meno si zobral viacero pôžičiek. Napriek tomu, že sa mu adoptívny rodič snažil pomôcť a niekoľkokrát mu našiel prácu, tvrdí, že ho Dmitrij nikdy nepočúval a vždy si robil po svojom.

Viac o téme: KanibalizmusĽudské mäsoDmitrij Baksheev
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu