Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krásku zastavili na letisku a keď pozreli do jej pasu, nechceli veriť: Je možné, koľko má rokov?

Natalia na štyridsiatničku nevyzerá ani náhodou Zobraziť galériu (3)
Natalia na štyridsiatničku nevyzerá ani náhodou (Zdroj: Facebook)

KYJEV - Odhadnúť niektorým ľuďom vek je naozaj ťažké. Svoje síce urobí údržba tela, ale sú to najmä gény, ktoré nesú zodpovednosť za to, ako vyzeráme. Svojím mladistvým výzorom zaskočila pracovníkov letiskovej kontroly Ukrajinka Natalia Dzenkivová natoľko, až ju zadržali. Počas špeciálnej kontroly im musela vysvetľovať, že jej pas nie je sfalšovaný a jej vek je správny.

Mladistvý výzor môžeme mnohým iba závidieť. Je určite príjemné, keď vám ľudia odhadujú nižší vek. Lenže  na druhej strane, nie vždy to môže potešiť. Určite poznáte prípady, kedy mladšie vyzerajúci ľudia museli predkladať občiansky preukaz, keď si chceli kúpiť pivo alebo dostať sa do kina na film, ktorý je vhodný iba pre dospelých. Kurióznu a zmätočnú situáciu zažila aj speváčka ukrajinskej skupiny Lama. Keď sa vracala z Turecka, pracovníkov letiska zmiatol jej výzor natoľko, až ju podozrievali, že nejde o jej pas. Pri pohľade na jej fotografie určite uznáte, že na 41 rokov rozhodne nevyzerá.

Krásku zastavili na letisku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Atraktívna Natalia spoločne so skupinou Lama získala ocenenie na MTV Europe Music Awards 2007. Odvtedy má doma veľa fanúšikov. "Už som zvyknutá na komplimenty, ale toto ma naozaj pobavilo. Bola som zadržaná iba preto, lebo neverili tomu, koľko mám rokov," smeje sa speváčka. Keď zistila, prečo ju spočiatku nechceli pustiť cez hranice, len sa usmiala. Pracovníci letiska si totiž mysleli, že používa pas, v ktorom je nesprávne uvedený vek, alebo ide o doklad, ktorý patrí niekomu inému. 

Krásku zastavili na letisku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Vysvetlenie celej situácie urýchlili fanúšikovia na letisku, ktorí ju spoznali a žiadali od nej autogramy a selfie. "Policajti si mysleli, že mám dvadsať a toto nemôže byť môj pas," dodala pôvabná brunetka.  

Viac o téme: LetiskoPasNatalia dzenkiv
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu