Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Milenci si spríjemnili čakanie na pizzu po svojom: VIDEO sexšou pred očami predavačky

Pizzeriu si pomýlili so spálňou Zobraziť galériu (2)
Pizzeriu si pomýlili so spálňou (Zdroj: profimedia.sk)

SCARBOROUGH - Pár si čakanie na jedlo v reštaurácii spestril aktivitou, ktorú si mal nechať radšej na doma. Rovno pred obsluhujúcim za pultom totiž "mali" sex, netušiac, že všetko bolo zachytené na bezpečnostnú kameru. Za túto neprístojnosť sa už zodpovedajú pred súdom.

28-ročná Daniella Hirstová a jej priateľ, 31-ročný Craig Smith, sú súdení za to, že vo februári predstierali pohlavný styk na verejnosti. V reštaurácii rýchleho občerstvenia na severe Anglicka počas čakania na pizzu si užívali, nehľadiac na to, že sa tam nachádzali zamestnanci prevádzky.

VIDEO Muž vyšiel hore schodami na most a zostal ako obarený: Milencov zachytil v tom najlepšom

Zábery zachytávajú dvoch milencov, ktorí sa neštítia naozaj ničoho. Obidvaja sa najskôr predvádzali - Craig z reštaurácie zobral veľký žltý kužeľ a spolu s priateľkou s ním robili obscénne pohyby. Párik sa potom začal bozkávať a imitovať súlož a orálny styk. 

Milenci si spríjemnili čakanie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Obidvoch obvinili z pohoršovania verejnosti, pričom sa Smith ani len neunúval objaviť na súde. Pár by mali za tento skutok uväzniť. Obvinený mladík vraj svoj nehanebný čin už oľutoval, jeho priateľka sa poča sledovania záberov z bezpečnostnej kamery len zahanbene krčila za stolom. Obhajca, Scott McLaughlin povedal: "Tento prípad hovorí sám za seba, bolo jasné, že boli trochu podnapití. Z tohto ich konania však nečíha nič zlé. Nesprávali sa nehanebne." 

Milenci si spríjemnili čakanie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Sexu na verejnosti sa vôbec nebránim. Milujem vzrušenie z toho, že by nás mohol niekto prichytiť. Nikdy by som si však nemyslel, že budeme na kamere a video obletí celý svet," okomentovala svoje správanie Daniella. "Po dojedení pizze sme sa začali s priateľkou baviť o tom, na koľkých miestach by sme mohli mať sex. Zatiaľ sme ho mali napríklad v autobuse, dodávke, hoteli, bazéne alebo na poli. Chceli sme to nejako zaklincovať. Reštaurácia Domino’s  je rozhodne jedným z najlepších miest a bude ťažké ju prekonať," dodal Smith. Obvinení si vypočujú svoj verdikt 17. októbra. 

VIDEO nie je vhodné pre maloleté osoby

Viac o téme: SexPizzeriaSex na verejnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu