Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Z plážovej veľryby fešanda v plavkách: Neskutočné FOTO premeny starej matky (39)

Stala sa z nej poriadna kočka Zobraziť galériu (5)
Stala sa z nej poriadna kočka (Zdroj: profimedia.sk)

OXFORDSHIRE - Tridsaťdeväťročná Angličanka totálne zmenila svoje stravovacie návyky, vďaka čomu extrémne schudla. Denne dokázala prijať až 5000 kalórií, tomu je však koniec. Začala zdravšie jesť, vďaka čomu schudla takmer štyridsať kilogramov. Svoju premenu premietla vo fotografiách.

Štvornásobná matka Natalie Sutherlandová začala chudnúť už v roku 2011, pretože mala problémy s plodnosťou. Jej veľkosť oblečenia sa pohybovala okolo čísla 50. Britka dokázala za jeden deň zjesť až šesť balíkov zemiakových lupienkov. Počas tehotenstva sa vyhovárala na to, že musí jesť za dvoch a dokázala denne prijať až  5000 kalórií. 

Keď sa už ale viac nemohla na seba pozerať v zrkadle, rozhodla sa podstúpiť radikálnu zmenu. "Bola som naozaj znechutená, pretože keď som sa pozrela do nášho veľkého zrkadla, pripadala som si ako slon," povedala. "Kedysi som bola fotografkou, tak som svoju premenu zdokumentovala. Chcela som týmito fotkami motivovať iných ľudí, ale aj seba. Jednu fotografiu som dala na chladničku, aby som v tejto premene pokračovala."

Z plážovej veľryby fešanda
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Keď Natalie schudla, dokázala si na prst nasadiť svoju obrúčku, s čím mala kedysi problém. "Zvykla som odmietať pozvania na akékoľvek akcie, nechodila som do spoločnosti. Nikdy som si nenašla oblečenie, ktoré by mi sedelo." Najviac Sutherlandová vážila okolo sto kilogramov. Počas tohto obdobia dokázala denne zjesť pizzu, čokoládu, koláč a dve krémové sladké pusinky. Keď si však musela kúpiť plavky s veľkosťou 22, vedela, že je čas sa zmeniť.

Z plážovej veľryby fešanda
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Vo februári 2016 zašla do spoločnosti Slimming World, ktorá pomáha svojim členom schudnúť a zmeniť stravovacie návyky. V júli 2016 mala Natalie výročie svadby, a práve dovtedy chcela schudnúť. Okrem toho, že fyzicky vyzerala zle, mala problémy aj s plodnosťou, kvôli čomu trpela depresiami. Nakoniec sa jej predsa len podarilo počať potomkov a teraz je už dokonca babičkou. Slimming World jej ale zmenil život. Začala cvičiť, prestala konzumovať jedlo z donášok a radšej si varí doma. 

Z plážovej veľryby fešanda
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Z plážovej veľryby fešanda
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Odvtedy, ako som schudla, sme boli na našej prvej spoločnej dovolenke a mám plnú skriňu nových, pekných vecí. Za toto všetko ďakujem aj mojej konzultantke Diane Attwellovej zo Slimming World - bez nej by som to nedokázala," dodala šťastná žena. 

Viac o téme: ObezitaDiétaPremena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu