Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Študentka (23) si chcela spraviť šalát: Otvorila konzervu a ten HNUS, čo v nej našla!

Toto by si nechcel v konzerve nájsť nikto Zobraziť galériu (2)
Toto by si nechcel v konzerve nájsť nikto (Zdroj: profimedia.sk)

ROVENKI - Študentka z Ukrajiny si kúpila konzervu kukurice, aby si na nej pochutnala: Keď ju však ochutnala, skoro sa pozvracala. Vydesil ju totiž odporný nález v nej. Ako sa do zeleniny dostala hlava mŕtveho holuba, nemá ani len potuchy.

Dvadsaťdvaročná Emma Leusenková si kúpila kukuricu v konzerve v supermarkete v meste Rovenki na juhovýchodnej Ukrajine, ale to, čo v nej našla, ju maximálne znechutilo. Chystala sa ju pridať do pripraveného šalátu, ale hneď si to rozmyslela. V plechovke totiž našla hlavu mŕtveho vtáka. Fotografiu otrasného nálezu zverejnila na internete s popisom: "Toto som našla v plechovke kukurice, naozaj nechutné. Okamžite ma prešla chuť do jedla."

Študentka (23) si chcela
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Konzervovaná cukrová kukurica bola vyrobená spoločnosťou Belgorod Dairy Products Company. Hovorca firmy vyhlásil, že nemá ani len potuchy, ako sa tam hlava holuba mohla dostať. Vták sa pravdepodobne dostal do stroja, ktorý plnil plechovku, a tak sa ocitol rovno v nej. Spoločnosť však sľúbila, že prípad prešetrí. 

Študentka (23) si chcela
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zdrvená mama (30): Dcéra (8) jedla každý deň tuniaka z konzervy, potom sa stalo niečo strašné

"Máte šťastie, že hlava holuba sa nachádzala navrchu plechovky a nie na spodku, pretože by ste ju pravdepodobne celú pridali do šalátu," okometovala jedna z užívateliek. "Ako zákazník a kupujúci by som chcel vedieť, kde sa nachádzajú ostatné časti tohto vtáka?" Zamyslel sa Egor Vetrov.

Viac o téme: KonzervaHolubKukuricaNechutnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu