Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Manželov vyhodili z lietadla: Hodinu po tom, ako zverejnili na Facebooku túto FOTO

Fotka, ktorá ich prezradila Zobraziť galériu (2)
Fotka, ktorá ich prezradila (Zdroj: Facebook)

MANCHESTER - Opitý pár bol vyhodený z lietadla po tom, čo sa odfotili s alkoholom v ruke v odletovej hale a fotku následne zverejnili na sociálnej sieti. Dvojica sa na nej chválila tým, že je opitá a v takom stave chceli nastúpiť na palubu.

Inžinier Paul Brady (39) a jeho manželka Loretta (34) vypili viac ako dva litre piva predtým, ako nastúpili do lietadla, ktoré smerovalo do dánskej Kodane. Dokonca sa tým netajili na sociálnej sieti. Na palubu lietadla si dokonca so sebou zobrali ešte fľašu vodky. Brady hlučno nadával a sťažoval sa na to, že si nemá kde uložiť svoju príručnú batožinu, a tak začal posúvať kufre iných cestujúcich. Dokonca vynadal aj stewardovi, ktorý sa ho snažil upokojiť. 

Manželov vyhodili z lietadla:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

O hodinu neskôr - za potlesku ostatných cestujúcich - preto dvojicu z lietadla spoločnosti Easyjet odviedli na letisko v Manchestri. V tej chvíli už musela zakročiť polícia, ktorá Bradyho požiadala o to, aby sa správal normálne. "Aj z mojich daní ste platení, prečo ste sa mi, dočerta, postavili do cesty?" Kričal na policajtov a dokonca na nich začal pľuvať. 

Manželov vyhodili z lietadla:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Česi zažili pred odletom z dovolenky z Grécka desivé chvíle! Všetko to začalo hláškou letušky

Incident sa stal ešte začiatkom augusta, keď si manželia chceli vyraziť na výlet do dánskej metropoly. Na súde Paul pripustil, že bol opitý a svojím správaním ohrozoval nielen cestujúcich, ale aj mužov zákona.  "Môj klient pil preto, lebo jeho let mal meškanie, uvedomil si však, že spravil chybu. On sa však neopil z fľaše vodky, ktorú mal pri sebe, pretože stále bola zavretá. Vysvetľoval to aj posádke, tí ale chceli, aby im fľašu ukázal. Keďže bol trochu pod vplyvom alkoholu, nevedel im celú túto situáciu objasniť. Stále však súhlasí s tým, že jeho správanie nebolo úplne v poriadku," uviedol Bradyho obhajca. Previnilec teraz čaká na verdikt súdu. 

Viac o téme: LietadloLetiskoOpilec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu