Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vystrašený párik zalial studený pot: V spálni sa k nemu plazila smrť, FOTO v článku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock /spuntik)

BRISBANE - Poriadne prekvapený a vystrašený zostal párik tridsiatnikov z austrálskeho Murarrie, ktorý objavil v stredu ráno vo svojej spálni veľkého jedovatého hada. Žena okamžite zavolala službu na odchyt týchto nebezpečných živočíchov. Kým prišiel lovec, usalašil sa plaz v posteli.

FOTO Chlapček (5) išiel na toaletu: Zdvihol dosku a uvidel nočnú moru

"Dostal som telefonát od ženy, ktorá ma informovala o hadovi, povedala mi, že je v spálni," povedal pán Lalor pre denník Daily Mail Australia. Keď asi po 20 minútach prišiel, našiel už hada pokojne si hovieť v posteli pod prikrývkou. Podľa neho išlo o pakobru východnú a trvalo mu asi päť až desať minút, kým ju z postele dostal.

Vystrašený párik zalial studený
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Snake Catchers Adelaide)

Had bol neskôr vypustený do prírody. "Nezverejňujeme oblasť, kam tieto hady premiestňujeme, ale zvyčajne ich vypúšťame do oblasti, kde je dostatok potravy. Bolo by zbytočné ich ponechať na veľkom otvorenom priestranstve bez zdroja potravy, keďže by len vrátili do domov," vysvetlil.

Na svojej stránke na Facebooku služba na odchyt hadov napísala, že pakobra východná je druhý najjedovatejší had na našej planéte. Väčšinou však o ľudí nemá záujem a nebezpečná je len vtedy, keď sa s nimi dostane do kontaktu. V takejto situácii by mohol byť výsledok nepríjemný.

Vystrašený párik zalial studený
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Snake Catchers Adelaide)

Pán Lalor ešte dodal, že išlo o prvé stretnutie páru s hadom vo svojom dome a domnieva sa, že sa tam dostal z blízkeho staveniska.

Viac o téme: HadPakobra východná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu