Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Učiteľka (25) zviedla štyroch žiakov: V jeden deň sexovala vo svojom byte hneď s dvomi

Jessie Lorene Golineová Zobraziť galériu (4)
Jessie Lorene Golineová (Zdroj: FB, Craigshead county jail)

ARKANSAS - Vydatá stredoškolská učiteľka umenia bol zatknutá za sex so štyrmi z jej študentov, vrátane dvoch v ten istý deň. Jessie Lorene Golineová (25) z mesta Jonesboro v štáte Arkansas skončila v stredu vo väzbe potom, čo sa na jej hlavu znieslo viacero podozrení, že si užívala vášnivé chvíľky s dospievajúcimi chlapcami.

Si sexuálna predátorka: Matka (38) vyburcovala a zviedla dvoch školákov (14, 15)

Obete mali podľa portálu Arkansas Online vypovedať na polícii o svojich nezákonných vzťahoch s Golineovou. Jeden z tínedžerov vyšetrovateľom prezradil, že za ním prišla počas hodiny a hovorila mu "ako dobre vyzerá". Taktiež mu poslala svoju fotografiu v spodnej bielizni.

Na fotografii s manželom
Zobraziť galériu (4)
Na fotografii s manželom  (Zdroj: FB, Craigshead county jail)

Iný uviedol, že ho učiteľka vyzdvihla a vzala popoludní do svojho bytu, kde mali sex. Neskôr ho v ten istý deň opäť odviezla do školy. Dodal, že večer bol v jej byte ďalší spolužiak. Všetci štyria študenti si začali so ženou písať a časom sa ich rozhovory stávali čoraz sexuálnejšími.

Učiteľka (25) zviedla štyroch
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB, Craigshead county jail)

Golineová čelí obvineniu iba z jedného prípadu sexuálneho útoku, pretože iba jeden zo štyroch študentov, s ktorými spala, bol mladší ako 18 rokov. Učiteľka tvrdí, že tínedžer jej klamal o svojom veku a že až po sexe zistila, že je oveľa mladší, ako jej povedal.

Učiteľka (25) zviedla štyroch
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB, Craighead county jail)

Keď sa jej riaditeľ školy podľa súdnych dokumentov pýtal, či mala nevhodný kontakt so študentmi, odpovedala: "Nechcem prísť o svojho manžela", ale podľa televízie KAIT-Tv dodala: "Mali sme sex." Pred súd sa má postaviť 31. októbra. Ak ju uznajú vinnou, hrozí jej 10 až 40 rokov vo väzení.

Viac o téme: SexŠtudentiUčiteľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu