Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dievčatko (†3) sa viezlo s oteckom v aute: Stačila jedna osudná CHYBA a bolo mŕtve

Nisa nebola pripútaná Zobraziť galériu (3)
Nisa nebola pripútaná (Zdroj: profimedia.sk)

BAAFRA - Jediná chyba, ktorej sa dopúšťajú aj mnohí Slováci, stála malé dievčatko život. Otec nechal sedieť svoju dcéru počas šoférovania na kolenách, čo sa mu veľmi kruto vypomstilo. Chvíle šťastie vystriedali okamihy, ktoré sú pre rodinu z Turecka tými najhoršími v živote.

Tragická nehoda, ktorá sa pred niekoľkými dňami stala v okrese Baafra v provincii Samsun na severe Turecka, mala strašné následky - smrť dievčatka. Trojročná Nisa Yukselová počas nebezpečnej jazdy sedela na kolenách svojho otca, ktorý sa ešte k tomu všetkému nakrúcal na video. Auto šoféroval jej strýko, ktorý úplne stratil kontrolu nad vozidlom. Dokopy v ňom sedelo až päť členov jednej rodiny. 

Dievčatko (†3) sa viezlo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Dievčatko (†3) sa viezlo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nisa nebola pripútaná, a to bola osudná chyba. Pri nehode totiž utrpela ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahla. Okrem toho jej matka, Fatma (33), ktorá bola v tom čase tehotná, prišla o svoje trojročné dieťa a taktiež sa vážne zranila. Alarmujúcim faktom je, že nikto zo spolujazdcov nebol pripútaný a dokonca ani deti nesedeli na svojich miestach. Snáď je tento extrémne smutný prípad dostatočným ponaučením pre ostatných. 

Viac o téme: TureckoAutonehodaTragická nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu