Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Matka s hrôzou sledovala, čo robí opatrovateľka s jej bábätkom: Po tomto VIDEU sa rozplakala

S bábätkom zachádzala ako s vrecom zemiakov Zobraziť galériu (4)
S bábätkom zachádzala ako s vrecom zemiakov (Zdroj: YouTube)

OUTJO - Hrôzostrašné zábery z bezpečnostnej kamery zachytávajú opatrovateľku v africkom štáte Namíbia, ktorá dieťa len tak vyhadzuje do vzduchu a potom ho surovo šmarí do postieľky. Za naozaj otrasné manipulovanie s iba deväťmesačným bábätkom jej teraz hrozí trest.

Babysitterka malú Lailu prenáša z postieľky, ale rozhodne nie normálnym spôsobom. Drží ju totiž za jednu nôžku. Nad tým, ako s dieťatkom manipuluje, sa až rozum pozastavuje. Jednou rukou ho drží za rameno a surovo doslova hodí do detskej postieľky.

Matka s hrôzou sledovala,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Dievčatko má len deväť mesiacov a len naozaj veľkým zázrakom sa jej nič nestalo. Jeho matka má tieto hrozné zábery stále v hlave. "Keď som uvidela záznam, bola som z toho neskutočne zhrozená. Bála som sa toho, čo uvidím v jej očiach, keď sa na ňu opäť pozriem," povedala 31-ročná Annemarie Theronová.

Matka s hrôzou sledovala,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Opatrovateľku, ktorá sama má štyri deti, zadržali a na základe spomínaných záberov obvinili z útoku na dieťa a pokus o vraždu. V pondelok sa proti nej viedlo súdne konanie, pričom ju odmietli prepustiť na kauciu. Vo väzení tak ostane až do októbra. "Verím, že ju nakoniec spravodlivo odsúdia a dúfam, že bude mať doživotný zákaz sa  k deťom čo i len priblížiť," dodala Theronová. 

Matka s hrôzou sledovala,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Spolu s manželom si túto opatrovateľku najali v máji, pretože mala skvelé odporúčania od predchádzajúceho zamestnávateľa. Koncom júla však Annemarie poňala podozrenie, že niečo s ňou nie je v poriadku. "Moja Laila mala na nohách modriny a nemala som ani len potuchy, čo ich spôsobilo. Myslím ale, že nie všetky babysitterky sú zlé. Mala som skúsenosti  s úžasnými opatrovateľkami, pretože som s niekoľkými vyrastala. Určitý čas potrvá, kým nájdem tú správnu a po tejto skúsenosti začnem niekomu opäť dôverovať. Veľmi si však vyčítam, že som ju nechala s mojou dcérkou." 

Viac o téme: OpatrovateľkaTýranie detí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu