Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mamička pozerala s dieťaťom rozprávku, keď si všimla veľkú nechutnosť na FOTO

Vidíte to aj vy? Zobraziť galériu (2)
Vidíte to aj vy? (Zdroj: Facebook)

NEW YORK - Nahnevaná mamička tvrdí, že rozprávka pre deti, ktorú vysielajú na sieti Netflix, obsahuje niečo, čo by deti rozhodne vidieť nemali. V jednej epizóde rozprávky Včielka Maja totiž objavila veľmi neslušnú kresbu. Rozhorčuje sa právom, alebo len zbytočne preháňa?

Chey Robinsonová varovala ostatných rodičov, aby si dávali pozor na to, čo ich dieťa sleduje v televízii. Nie všetky rozprávky môžu byť pre ne vhodné, aj keď vyzerajú celkom nevinne. Upozorňuje na to najmä v rozprávke Včielka Maja, kde 35. epizóda obsahuje naozaj nevhodný záber - na stene je kresba niečoho, čo pripomína mužský pohlavný orgán.

Mamička pozerala s dieťaťom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Obrázok tohto úkazu nešťastná mamička zdieľala na Facebooku a okomentovala ho slovami: "Dávajte si, prosím, pozor na to, čo vaše deti sledujú v televízii. Nijak som tento obrázok neupravovala, to je len jedna z epizód Včielky Majy."

Dcéra v šoku z vankúša, ktorý našla u mamy: Akonáhle TO zbadáte, už to nedostanete z mysle

Jej post bol za posledné dni zdieľaný viac ako 13-krát a mnohí rodičia boli šokovaní z toho, čo videli. Podľa nich je to priam nechutné. Jedna matka napísala: "Toto je smiešne. Nezáleží na tom, či to dieťa spozoruje, také veci nemajú v rozprávke čo robiť. Túto rozprávku svojim deťom už nikdy nepustím." Podľa iných rodičov je však celá vec nafúknutá, neslušný obrázok vraj ledva vidno. "Myslím si, že preháňate. Moje deti by sa ani len nepozreli na ten kmeň stromu a určite by ani nevedeli, o čo tam ide."

Viac o téme: RozprávkaPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu