Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

V kine premietali horor, keď divákov niekto vyrušil: VIDEO pohromy, ktorá nasledovala

V kine lietali päste Zobraziť galériu (3)
V kine lietali päste (Zdroj: YouTube)

VYBORG - Asi každý už v kine zažil návštevníkov, ktorí sa viac ako sledovaniu filmu venovali vzájomnej konverzácii. Človeka, ktorý sa sústredí na dej, to vie naozaj nahnevať. Podobne sa rozohnili aj diváci v Rusku, ktorí ale neostali len pri slovnom upozornení, ale vytasili rovno svoje päste.

V kinách sa v týchto dňoch premieta horor It, ktorý bol nakrútený na základe knižnej predlohy Stephena Kinga. Do kina si ho prišli pozrieť aj desiatky obyvateľov ruského mesta Vyborg neďaleko Petrohradu. Počas premietania však boli niektorí z nich tak ukecaní, že rozzúrili ostatných divákov, ktorí sa im rozhodli uštedriť tvrdú príučku. 

Toto násilie zachytili návštevníci na svoje mobily. Na zázname vidno, ako mladík v čiernej kožene bunde vyzve muža sediaceho pred ním do bitky a zapojí aj svoje päste. Pred kinom sa potom vyhráža bitkou ďalšiemu neznámemu mladíkovi. 

V kine premietali horor,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Konflikt sa niektorí okolostojaci ľudia snažili ukončiť násilníka spacifikovať, pričom prosili ostatných, aby privolali pomoc. Bitkárov dostali od seba až správcovia kina. Polícia tento prípad vyšetruje ako narušenie pokoja, nikoho však zatiaľ nezatkli. Ľudia na sociálnych sieťach sa k tomuto videu vyjadrovali rôzne.

V kine premietali horor,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Rozhodne by ho mali potrestať. Nikto by nemal narúšať pokoj počas filmu. Keď prídete do kina, mali by ste mlčať a sledovať film. Ak chcete počas filmu diskutovať, pozrite si ho doma s pivom a občerstvením v ruke," okomentoval incident jeden z divákov. 

Viac o téme: RuskoKinoBitka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu