Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Manželia sa zhrozili pri pohľade pod trampolínu: Najhoršia nočná mora sa stala realitou

Obrovská pavučina Zobraziť galériu (2)
Obrovská pavučina (Zdroj: FB)

HERVEY BAY - Denise a Sean Torkingtoncovi z Hervey Bay v austrálskom štáte Queensland boli šokovaní, keď zistili, čo sa skutočne nachádza po detskou trampolínou na ich záhrade. Pôvodne sa domnievali, že je to len rosa, no pri bližšom pohľade natrafili na veľkú pavučinu a rozrastajúcu sa kolóniu tvrdohlavých pavúkov, ktoré nevedeli vystrnadiť zo svojho pozemku.

Mamička išla nakŕmiť dieťatko banánom z Tesca: FOTO Pozrela naň a stuhla od hrôzy

"Pri pohľade z kuchynského okna sme si mysleli, že je to rosa, ale keď sme to stále videli aj v popoludňajších hodinách, potrebovali sme sa na to pozrieť bližšie a uvedomili sme si, že je to pavučina," povedala pre tamojšie médiá Denise Torkingtonová.

Manželia sa zhrozili pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Dom vlastnia už šesť rokov, no tento "zvláštny fenomén" sa u nich vyskytol po prvýkrát. Hlava rodiny sa rozhodla svojpomocne zbaviť nežiadúcich votrelcov a pavučinu zničila, ale odhodlané pavúky sa vrátili späť. Cez noc pavučinu opäť vytvorili a odvtedy sa každý deň zväčšovala.

Denise sa pre pomoc obrátila aj na záhradkársku skupinu na Facebooku, ale jej členovia rodine veľmi nepomohli. V jednom sarkastickom príspevku dostala odporúčanie, aby "všetko spálila a utiekla".

Manželia sa zhrozili pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Manželia sa preto rozhodli radšej zavolať odborníkov na odstraňovanie škodcov a veria, že sa im podarí udržať pavúky natrvalo mimo ich dvora. "Dúfam, že sa nevrátia späť, bola by to nočná mora," dodala Denise Torkingtonová.

Viac o téme: PavúkPavučina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu