Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drsné VIDEO: Šaman sa chvastal nadprirodzenými silami nad krokodílmi, fatálna príučka

Šaman to prehnal s odvahou Zobraziť galériu (3)
Šaman to prehnal s odvahou (Zdroj: liveleak)

SAMARINDA - Amatérske zábery zachytávajú odvážlivca, ktorý o sebe tvrdil, že má nadprirodzenú moc nad krokodílmi, a tak sa vrhol do rieky v snahe nájsť telo iného muža. Bohužiaľ, jeden z plazov ho stiahol pod vodu a pripravil ho tak o život.

Pastor napodobňoval Ježiša chodením po vode: Počas zázraku si ho zrazu našla krutá smrť

Svedkovia uviedli, že mladíka menom Arjuna napadli krokodíly v piatok počas kúpania sa v ústí indonézskej rieky Muara Jawa. Miestny šaman sa rozhodol, že sa ho vydá hľadať aj napriek hroziacemu nebezpečenstvu.

Drsné VIDEO: Šaman sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: liveleak)

Chvíľku to síce vyzeralo, že si plazy na neho netrúfnu, ale bol to klamlivý dojem. Nakoniec ho predsa len jeden z nich stiahol pod vodu. Na záberoch vidno, ako šaman bojuje o život.

Drsné VIDEO: Šaman sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: liveleak)

Telá oboch mužov našla polícia podľa portálu Detik v nedeľu. Predpokladá sa, že šaman sa pravdepodobne udusil a utopil. Po tom, čo ho zviera stiahlo pod hladinu, nemohol sa nadýchnuť a v pľúcach mu došiel kyslík.

Policajný šéf Fadillah Zulkarnaen uviedol, že podľa fotografií, ktoré videl, bolo jeho telo neporušené. Nechýbala mu ani jedna končatina. Rovnako tak vyzerali aj Arjunove pozostatky.

Viac o téme: KrokodílSmrťŠaman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu