Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rodinu vystrašil pod posteľou exotický plaz: Záchranná akcia sa zmenila na hroznú HANBU

Nový druh jašterice Zobraziť galériu (2)
Nový druh jašterice (Zdroj: profimedia.sk)

COVENTRY - Minulý piatok zbadala rodina z anglického Coventry pod posteľou v izbe svojej dcéry zvláštneho tvora. Keďže netušila, čo to presne je a ako by sa k predpokladanej jašterici, či inému plazovi, mala správať, radšej zavolala organizáciu, ktorá zachraňuje zvieratá. Muž, ktorý prišiel bizarného živočícha, odchytiť, rýchlo pochopil, že tu niečo nesedí.

Mníška, posadnutá diablom, napísala list: Vedci po 300 rokoch vylúštili tajný kód

Vic Hurr podľa portálu thesun.co.uk uviedol, že sa najprv veľmi opatrne priblížil k nájdenému exempláru. "Bolo to asi 17 centimetrov dlhé a približne päť centimetrov široké," povedal odborník s tým, že trochu to vyčnievalo spod okraja postele, ale vôbec sa to nehýbalo.

Keďže pod posteľou bolo málo svetla, vytiahol baterku, aby na divného tvora lepšie videl. Stačil jeden pohľad a pochopil, že to nie je vôbec žiadna jašterica, alebo nejaký iný plaz. "Bola to ružová ponožka," objasnil záhadu.

Rodinu vystrašil pod posteľou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Potom mladej dievčine, ktorej izba patrila, vysvetlil, aby si ju poriadne upratala a starala sa o svoje ponožky. Predtým jej ešte pripomenul, že je dosť možné, že čoskoro naďabí na ďalšiu "ružovú jaštericu", pretože sa zvyknú vyskytovať v pároch. Hovorca organizácie dodal, že členovia rodiny vyzerali byť "dosť zahanbení".

Viac o téme: OmylJaštericaPonožkaHanbaCO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu