Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladík (26) sa išiel na Malorku rozlúčiť so slobodou: Kamaráti za ním išli na WC a zbadali hrôzu

Alex je hospitalizovaný v Španielsku Zobraziť galériu (3)
Alex je hospitalizovaný v Španielsku (Zdroj: Facebook)

MAGALUF - Mladý otecko z britského Manchesteru bojuje o život po tom, ako v známom turistickom stredisku utrpel ťažké poranenia hlavy. Nikto však nevie, ako k nim prišiel. Stalo sa tak len pár hodín predtým, ako sa mal lúčiť so slobodou. Tento týždeň sa mal ženiť.

Dvadsaťšesťročný Alex Green letel minulý piatok na Malorku so skupinou 25 ľudí, vrátane jeho príbuzných a priateľov, aby tam oslávil svoju rozlúčku so slobodou. Cez víkend zašli všetci do baru a mladý požiarnik zašiel na toaletu. 

Mladík (26) sa išiel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

O niekoľko hodín neskôr niekto z jeho telefónu zavolal kamarátovi Scottovi Cashovi s tým, aby si pre Alexa prišli na záchod, že je v strašnom stave. "Bol v bezvedomí a jeho tvár bola celá zakrvavená," povedal Scott. Nikto netuší, čo sa stalo, pretože v okolí nie sú žiadne bezpečnostné kamery. Greena okamžite previezli do nemocnice, kde zistili, že utrpel ťažké poranenia hlavy vrátane krvácania do mozgu, zlomeniny očnej jamky, líc a nosu, a skolabovali mu aj pľúca. Otca dvojročného syna operovali a uviedli do umelej kómy. 

Mladík (26) sa išiel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Dovolenka v Španielsku sa zmenila na horor: Jackie nakrútila hrôzostrašný pohľad z hotela

Nikto netuší, čo sa stalo, pretože v okolí toaliet, na ktorých Alexa objavili polomŕtveho, nie sú žiadne bezpečnostné kamery. Jeho známi sú však veľmi vystrašení a prajú mu skoré uzdravenie. Pre kamaráta zorganizovali finančnú zbierku, ktorá mu pomôže zaplatiť liečebné náklady, ktorých výška sa pohybuje okolo 5000 libier za deň. V Alexovej krvi sa bohužiaľ našli stopy alkoholu, v dôsledku čoho liečbu odmietla preplatiť poisťovňa. 

Viac o téme: DovolenkaHororMalorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu