Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Záhadná planéta vraj spôsobí skazu ľudstva: Proroctvo hovorí o konci sveta už v októbri

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: androidportal.zoznam.sk)

LONDÝN - Hrozivé proroctvo predpovedá koniec sveta - malo by nastať už v októbri tohto roka, keď sa k Zemi priblíži záhadná Planéta X, ktorá spôsobí obrovské zemetrasenie a výbuchy sopiek. Celú zem zaplaví cunami, pretože hladina oceánov sa má zvyšovať. Lenže takých predpovedí tu už bolo...

Rabín predpovedal vojnu medzi USA a Severnou Kóreou: Jeho proroctvo sa opäť šíri

Kresťanský numerológ David Meade, ktorý napísal knihu Planéta X - Príchod 2017, povedal, že Planéta X alebo Nibiru sa v októbri tohto roka priblíži k Zemi a spôsobí obrovské zemetrasenie a vulkanické erupcie v dôsledku pôsobenia gravitačnej sily Zeme.

NASA poukázala na to, že majú príliš málo dôkazov na takéto tvrdenie, avšak aj napriek tomu sa táto informácia o konci sveta stala na internete virálnou. Meade navyše vie, čo sa stane s našou planétou. Celú zem zaplaví obrovské cunami - v dôsledku zvyšovania hladiny oceánov.

Záhadná planéta vraj spôsobí
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Jeden volajúci do rozhlasovej šou, kde Meade vystupoval, poukázal na to, že o ďalších sedem rokov nastane úplné zatmenie Slnka nad Amerikou. Pýtal sa, čo by sa stalo s našou planétou, ak by sa Planéta X k nej priblížila. Meade povedal: „Ak sa nemýlim - čo sa rozhodne nemýlim, pretože to isté tvrdili aj iní odborníci ako napríklad Scotty Clark .. a Paul Begley a ďalší odborníci zaoberajúci sa zatmením. Už sme zažili naozaj všetko možné - rozdelenie USA, cunami, sopečné výbuchy v Yellowstone alebo požiare. Nie vo všetkých štátoch USA je to rovnaké  - čiže ak si budete chcieť kúpiť dom, rozhodne si ho nekupujte ani v Atlante ani na Belize, pretože sa vám to neoplatí. Spojené štáty sú cieľom - planéta X zničí v týchto štátoch celú elektrickú sieť.“

Záhadná planéta vraj spôsobí
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Akonáhle bude táto krajina oslabená - nebude mať elektrickú sieť, využijú to ostatné krajiny ako napríklad Čína, Severná Kórea alebo Rusko, ktoré vlastnia jadrové zbrane a napadnú USA. Všetko toto spôsobí hlavne Planéta X - celú sériu katastrof vrátane asteroidov, ktoré zasiahnu Zem. Planéta Nibiru sa dostáva k Slnku približne raz za 3 600 rokov, tentoraz vraj spôsobí veľkú katastrofu. Má sa tak stať už tohto októbra. Treba však dodať, že konšpirátorom zatiaľ žiadny stanovený dátum nevyšiel a už bolo veruže hodne.

Viac o téme: Koniec svetaApokalypsaPlanéta XNibiru
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu