Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kirsty (22) si urobila test a tešila sa na bábätko: FOTO Lekári vyriekli strašidelný verdikt

Kirsty Butlerová Zobraziť galériu (3)
Kirsty Butlerová (Zdroj: profimedia.sk)

SWANSEA - Dvadsaťdvaročná Kirsty Butlerová z Walesu začala priberať, a tak sa jej kolegyne v práci pýtali, či čaká bábätko. Preto si zo zvedavosti urobila tehotenský test, ktorý bol pozitívny. S priateľom sa veľmi tešili a objednali sa na sonografické vyšetrenie. Nadšene čakali na prvé obrázky bábätka na obrazovke, ale nález lekárov bol alarmujúci. Mladá kráska síce bola tehotná, ale v brušku jej okrem dieťatka našli aj obrovskú cystu.

Dievčina (22) záhadne priberala, hoci držala diétu: Hrôzostrašný verdikt lekárov, išlo o život

Opatrovateľka Kirsty začala priberať, čo vzbudilo zvedavosť u jej kolegýň a pýtali sa jej, či nie je náhodou tehotná. „Mám síce priateľa, ale naozaj som nevedela, že som tehotná,“ hovorí mladá žena. „A keď sa už toľko pýtali, urobila som si test.“ Výsledok bol pozitívny, čo mladý pár veľmi potešilo a Kirsty sa objednala na vyšetrenie. Vtedy ani len netušili, že najbližšie týždne nebudú pre nich plné radostného očakávania, ale stanú sa nočnou morou.

Kirsty (22) si urobila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Po príchode do nemocnice lekárov prekvapila veľkosť bruška budúcej mamičky. Odhadovali, že je tehotná aspoň tridsať týždňov. Všetko sa vysvetlilo počas sonografie. Kirstey síce bola tehotná, ale okrem bábätka sa v jej brušku nachádzala obrovská, tridsaťcentimetrová cysta. „Moje dieťatko malo iba šesť týždňov. Tou cystou bolo doslova zavalené,“ opísala svoj stav pre portál mirror.co.uk zúfalá žena. „Hrozilo rozdrvenie maternice, cysta mala obrovské rozmery, museli ma operovať.“  

Kirsty (22) si urobila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Mladá žena sa rozhodla s operáciou počkať do jedenásteho týždňa, kým sa plod trošku zväčší a bude to bezpečnejšie. Nanešťastie, pri ďalšom vyšetrení už lekári nepočuli tlkot malého srdiečka. „Po operácii, pri ktorej mi lekári odstránili benígnu cystu a zároveň aj moje nenarodené dieťa, som strávila šesť týždňov v nemocnici,“ hovorí sklamaná mladá žena. Museli jej vyoperovať aj vaječník, pretože ho mala úplne zdeformovaný. Spoločne s priateľom teraz veria,  že táto udalosť im nijako nebude brániť založiť si v budúcnosti rodinu. „Celé to bolo veľmi bolestné, ale ja a Celern chceme mať v deti,“ hovorí Kirstey, ktorá sa po všetkom pomaly zotavuje.  

Viac o téme: OperáciaCystaTehotenstvo Kirsty Butlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu