Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Chorvát (45) si dal urobiť nový nos: FOTO Po operácii prišla strašná bolesť v rozkroku

Neven Ciganovič Zobraziť galériu (3)
Neven Ciganovič (Zdroj: profimedia.sk)

ZÁHREB/LONDÝN - Vyzerá ako Ken, pretože má za sebou neskutočne veľa operácií. Po poslednom zákroku však zistil, že má dlhodobú, nežiaducu erekciu a bolo potrebné, aby sa liečil.

Toto sa stane s penisom, keď muž užije viagru: Minúta po minúte, hodina po hodine

Štylista Neven Ciganovič (45) z Chorvátska je celý umelý. Absolvoval viac ako tucet plastických operácií. Po poslednom chirurgickom zákroku sa však jeho telo správalo naozaj nečakaným spôsobom. Počas operácie Neven zle reagoval na anestéziu a keď sa prebudil, zistil že má vážny problém - dostal trvalú erekciu.

"Bol som v Iráne na rhinoplastike kvôli dokumentárnemu filmu, ktorý zachytáva môj život," povedal Neven pre Channel 4. Natáčanie sa uskutočnilo iba počas konzultačných stretnutí s jeho lekárom, nie počas operácie.

Chorvát (45) si dal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

„Počas operácie mi dali anestéziu a zle som na ňu zareagoval. Keď som sa prebudil, lekári mi povedali, že mám priapizmus - čo je dlhodobá, nežiaduca a extrémne bolestivá erekcia, ale nie je spojená so sexuálnou túžbou.“  Priapizmus nemusí vždy nevyhnutne súvisieť s mužovým vzrušením a po ejakulácii ešte stále pretrváva. Počas tejto doby je penis extrémne bolestivý a citlivý.

Pornoherec (31) musel skončiť s prácou: Závislosť na lieku mu spôsobila 12-hodinovú erekciu

Na navodenie anestézie lekári použili propofol, ktorým sa predávkoval kráľ popu Michael Jackson v roku 2009, ktorý sa tiež pravdepodobne liečil na priapizmus. Pri priapizme je potrebné okamžite vyhľadať lekársku pomoc, pretože ak sa liečba nezačne do 24 hodín, penis sa môže trvalo poškodiť a pacient s touto chorobou môže mať ťažkosti s erekciou v budúcnosti.

Neven sa zotavoval v nemocnici v srbskom hlavnom meste Belehrad, avšak proti bolesti mu nedávali žiadne lieky. „V tejto nemocnici vraj analgetiká odmietajú dávať pacientom, čiže som hrozne trpel. V nemocnici strávim ešte najbližších päť dní,“ vysvetlil.

Chorvát (45) si dal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ciganovič však povedal, že po poslednej operácii už priapizmom netrpí. Muž je posadnutý plastickými operáciami, pretože ich absolvoval naozaj veľa - dal si vyoperovať prepážku v nose, zväčšiť pery a taktiež má operáciu žalúdka alebo plastiku brady.

Celé telo má pokryté najrozličnejšími tetovaniami. Na epizódu, ktorú sa o ňom nakrúca, sa veľmi teší. „Dúfam, že ma prostredníctvom nej spoznajú aj v zahraničí.“ Ciganovič sa celý život riadi heslom: „Je lepšie, ak ma ľudia nenávidia za to, kým som, akoby ma mali milovať za to, kým nie som.“

Viac o téme: ErekciaNosPriapizmusPlastikaNeven Ciganovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu