Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO So ženou sa príbuzní lúčili v márnici: Keď telo vytiahli z chladničky, prišiel zázrak

Príbuzní si mysleli, že zomrela Zobraziť galériu (2)
Príbuzní si mysleli, že zomrela (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

MADURAI - Rodina 40-ročnej ženy ostala v poriadnom šoku. Keď išli príbuzní bezvládne telo poslednýkrát pred pohrebom navštíviť do nemocnice, pohlo sa. Ženu vytiahli z chladničky a zistili, že nezomrela, ale dýcha.

Žena z Indie menom Rathnam trpela vážnou chorobou. V nemocnici bola dva mesiace. Jej zdravotný stav bol veľmi zlý. Rodina sa rozhodla, že posledné okamihy života prežije doma, v kruhu najbližších. Cestou z nemocnice sa ale príbuzným zdalo, že zomrela. Do cieľa nedošli, otočili auto a namierili rovno do márnice. Zamestnanec telo uložil do chladničky. Príbuzní sa do márnice vrátili neskôr, aby sa prišli so ženou pred pohrebom naposledy rozlúčiť. Keď ju vytiahli z chladiaceho boxu, čakal ich šok. Rathnam sa pohla a dýchala. 


Prečítajte si aj:

Desať najzlovestnejších žien v históriii: Zločiny, ktoré spáchali, vám nedajú spávať


Okamžite zavolali políciu. Doteraz nie je ale jasné, prečo privolali mužov zákona namiesto lekárskej pomoci. Policajti neskôr potvrdili, že ženu zavreli do chladničky bez toho, aby ju obhliadol lekár. "Príbuzní predpokladali, že bola mŕtva, ale neskôr, keď prišli pred pohrebom do márnice, si všimli, že sa hýbe a dýcha, preto bola opäť prevezená do nemocnice," povedal zdroj z nemocnice.

FOTO So ženou sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

Príbeh má aj napriek týmto okolnostiam, žiaľ, nešťastný koniec. Rathnam bola vážne chorá, kvôli silnej žltačke jej zlyhali všetky orgány. V nemocnici krátko po opätovnom prijatí zomrela. Úmrtie tentokrát lekári potvrdili.   

Viac o téme: PohrebMŕtvolaIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu