Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krásnu modelku (†31) obvinili, že predstierala rakovinu: Zomrela ako úplný martýr

Stella veľmi trpela Zobraziť galériu (3)
Stella veľmi trpela (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Krásna ruská modelka bola obvinená z toho, že predstierala rakovinu a peniaze, ktoré jej poskytli fanúšikovia, vraj využívala na alternatívne metódy liečenia. Pravdou však bolo, že ona neskutočne trpela. Kvôli ťažkému ochoreniu, ale aj chudobe, v ktorej sa ocitla.

Stelle Baranovskej minulý rok diagnostikovali akútnu lymfoblastickú leukémiu. Choroba postupovala rýchlo a krásna Ruska musela čo najrýchlejšie podstúpiť liečbu. Tá však niečo stála, a tak pre ňu jej fanúšikovia zorganizovali finančnú zbierku. Chemoterapia však nezaberala, preto modelka odišla do USA, kde sa namiesto tradičných metód liečila detoxikáciou. Pacienti, ktorí sa liečia týto spôsobom, cvičia napríklad jogu alebo chodia do sauny. 

Krásnu modelku (†31) obvinili,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Keď to zistili ľudia, ktorí Stelle prispeli na liečbu, mysleli si, že ich peniaze jednoducho zneužila, aby si mohla užívať život. Obvinili mladú ženu, že rakovinu predstierala a sprosto ich okradla. Lenže ona v skutočnosti naozaj trpela a nakoniec svoj boj s vážnou chorobou prehrala, keď nedávno vo veku len 31 rokov zomrela. 

Krásnu modelku (†31) obvinili,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Mala veľké bolesti, bola pod neustálym emocionálnym napätím a žila veľmi skromne. Priatelia jej museli pomáhať, aby vôbec prežila. Zomrela ako martýr," povedala jej kamarátka, novinárka Katya Gordonová. Stella mala dokonca syna, ktorý sa jej narodil v roku 2011. Chlapec teraj žije s mužom, ktorý chce zostať v anonymite. 

Viac o téme: LeukémiaRakovina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu