Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Super nápad belgického hotela: FOTO Hosťom ponúka na prenájom nevšedné spoločníčky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRUSEL - Neobvyklé spoločníčky ponúka osamelým hosťom, ale aj rodinám s deťmi hotel, ktorý stojí v blízkosti belgického mesta Charleroi. Môžu si v ňom prenajať a na izbu na noc odniesť zlaté rybky. Táto myšlienka vyvolala veľký záujem, ako u hostí, tak aj na sociálnych sieťach, informovala DPA.

Najväčší projekt, aký tu kedy bol: Takto bude vyzerať najluxusnejší hotelový komplex v Tatrách

"Pôvodne sme chceli len dopriať rozptýlenie hosťom, ktorí čakali na recepcii," povedal hotelový manažér David Dillen. Fascinácia rybami však bola u niektorých ľudí taká veľká, že sa hotel rozhodol umožniť im vziať si ich na noc do izby. Odvtedy je na akváriu nápis "Rent a Fish", pri ktorom si ľudia často robia fotky a zdieľajú obrázky na sociálnych sieťach.

Jednu z troch hotelových zlatých rybiek si môžete zapožičať za 3,50 eur na noc. Rodiny s deťmi si môžu Nema, Heinekena alebo Princa Charlesa zobrať do izby zdarma.

Jedna z hotelových rýb sa tiež už stala obeťou únosu, povedal Dillen s nadsázkou pre DPA. Trojročnej dievčinke z Holandska sa akváriová rybka tak zapáčila, že si ju tajne vzala do auta cestou domov. Keď otec prišiel na belgicko-holandskú hranicu, zavolal späť do hotela. Rybka teraz žije ako stála pôžička v Holandsku, opísal koniec príbehu manažér. "Občas nám pošlú jej fotografiu," dodal.

Viac o téme: HotelPrenájomZlaté rybkyCharleroi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu