Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kamaráti odviezli opitého Roberta (†33) domov: Šok pre deti, keď ho ráno išli zobudiť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

OXON - Rozlúčka so slobodou v anglickom grófstve Oxfordshire sa skončila tragicky. Chlapík to prehnal s alkoholom, vypil ho až príliš, a to ho zabilo. Jeho kamarát tušil, že s ním nie je niečo v poriadku a poslal mu sms správu, v ktorej sa ho pýtal, či ešte žije. Jeho obavy sa, bohužiaľ, potvrdili.

Tridsaťtriročného Roberta Ruttera našli jeho deti ráno po tom, ako oslavoval uzavretie manželstva jedného zo svojich priateľov. Noc predtým sa tak opil, že nedokázal poriadne chodiť ani rozprávať, no napriek tomu nechcel z oslavy odísť. Kamaráti William Smith, Stuart Burson a Scott Cullis sa však rozhodli, že ho odvezú domo, pretože videli, že má dosť. 

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: thinkstock.com)

Ako ho ale niesli do auta, Robert sa pošmykol, spadol na kamene a udrel si hlavu. Priatelia sa ho opýtali, či vie, kto sú. Rutter ich spoznal, a tak usúdili, že nie je potrebné volať sanitku a odviezli ho domov do Oxonu. Keď dorazili, položili ho na dlážku v obývačke a odišli, pretože počuli, ako zakašľalo jedno z jeho detí. Nechceli rušiť a niekoho z rodiny zobudiť, a tak Roba nechali ležať na zemi. 

Žena sa rozbehla na babskej jazde s kamarátkami, zomrela: Zabila ju táto kombinácia

Na druhý deň mu Stuart poslal správu, v ktorej stálo: "So Scottom sme ťa včera odviezli domov. Žiješ?" Okolo obeda poslala Rutterova manželka Jessica deti, aby išli zobudiť ocka. Tie sa rýchlo vrátili s tým, že sa im to nepodarilo. Žena okamžite zavolala záchranárov, no tí po príchode mohli už len konštatovať smrť. Patológ zistil, že Robert neutrpel žiadne vážne poranenie hlavy, no v čase smrti mal v krvi viac ako štvornásobné množstvo povolenej hladiny alkoholu. Ako príčina smrti bola stanovená intoxikácia alkoholom. 

Viac o téme: TragédiaRozlúčka so slobodouIntoxikácia alkoholom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu