Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nové sexuálne odhalenie o Hitlerovi: Orgazmus v kine, bol to zmätený sériový vrah!

Adolf Hitler Zobraziť galériu (3)
Adolf Hitler (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN/LONDÝN - Nová kniha, ktorá vychádza tento týždeň v Nemecku, tvrdí, že Adolf Hitler bol "sexuálne zmätený sériový vrah", ktorého vraždenie pre nacistický štát bolo poháňané deviantnou sexuálnou túžbou. Autor a zároveň psychológ Volker Elis Pilgrim čerpá z množstva archívnych materiálov, ktoré vykresľovali Vodcu ako zvráteného úchyláka, ktorý okrem iného vykonával sexuálne akty v kine pri premietaní násilných činov.

Hitlerov poskok vynašiel vlastnú gilotínu: Sadista popravil vyše 3000 ľudí a zradil Vodcu

Jedným zo zdrojov knihy "Hitler 1 und Hitler 1: Das sexuelle Niemandsland", ktorá má štyri zväzky, je nacistická herečka Marianne Hoppeová, ktorú Hitler uctieval. Podľa nej v jednu noc sledovala spolu s Vodcom film nazvaný "Rebel" o rakúskom povstaní proti Napoleonovi. Počas scény, keď Rakúšania vrhali balvany na francúzske vojská, vraj videla, ako to Hitlera vzrušilo a zastonal. "Neviem, či bol blázon, ale mal nejaký druh orgazmu. Chcela som odísť počas premietania. Ten muž bol strašidelný," vyhlásila Hoppeová.

Adolf Hitler
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR/AP)

Pilgrim uviedol, že jeho počiatočné podozrenie, že existuje spojenie medzi sexualitou a násilím u Hitlera sa vyvinulo do presvedčenia, že práve kvôli túžbe nútil ľudí zabíjať. Autor hovorí o dôkaze Hitlerovej heterosexuálnej abstinencie. Majiteľ domu na Berghofe vraj pravidelne prehliadal posteľnú bielizeň a po vojne prezradil, že nikdy nenašiel žiadny dôkaz toho, že by sa Adolf Hitler a Eva Braunová spolu milovali. Hitler o sebe raz aj sám napísal, že prekonal nutkanie fyzicky vlastniť ženu a veril, že jeho pravou nevestou je nemecký národ.

Eva Braunová
Zobraziť galériu (3)
Eva Braunová  (Zdroj: profimedia.sk)

Pilgrim dospel k záveru, že Hitler sa vlastne skladal z dvoch osobností. Hitler 1, ktorý bol nenápadný a neškodný a existoval až do roku 1918. Potom, čo ho však na západnom fronte zasiahol a zranil plyn, sa v ňom prebudil jeho potenciál sériového vraha - Hitlera 2. To, čo si mysleli lekári, ktorí liečili oslepeného Hitlera, má byť obsahom druhého zväzku knihy. Informoval portál MailOnline.

Viac o téme: KnihaSexAdolf Hitler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu