Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladíka vraj prenasleduje duch mŕtveho chlapca: Je to neuveriteľné, ale podarilo sa mu získať DÔKAZ

Kreslo sa údajne v noci hojdalo samo od seba
Kreslo sa údajne v noci hojdalo samo od seba (Zdroj: Twitter)

NEW YORK - Adam Ellis už niekoľko týždňov zásobuje užívateľov sociálnej siete svojím strašidelným príbehom. Údajne ho prenasleduje duch chlapca, ktorý má zdeformovanú lebku. Zúfalý a vystrašený muž dokonca investoval kopu prostriedkov do bezpečnostného zariadenia. Snažil sa tak získať dôkaz, aby všetkých presvedčil, že hororové noci nie sú jeho výmyslom, ale strašidelnou realitou. Najneuveriteľnejšie je, že sa mu to podarilo.

Adam už niekoľko týždňov tvrdí, že jeho byt navštevuje duch chlapca. "Keď som ho prvýkrát videl, zostal som paralyzovaný. Na konci mojej postele bolo uprostred noci v zelenom hojdacom kresle usadené dieťa," spomína si na udalosť spred niekoľkých mesiacov. „Bol to chlapec. Mal neprimerane veľkú hlavu s deformáciou na jednej strane." Newyorčan sa vraj vtedy nemohol ani pohnúť. Až po tom, ako sa chlapec zdvihol z kresla a snažil sa vrhnúť mu na posteľ, začal kričať.

Po určitom čase sa Ellisovi začalo snívať s nejakým dievčaťom v knižnici. Dievčina vo sne mu prezradila, že chlapec sa volá Drahý Dávid. Môže mu klásť nejaké otázky, ale na ich začiatku musí vysloviť chlapcovo meno. Tiež bol upozornený, že počet otázok nesmie presiahnuť tri, inak riskuje svoj vlastný život. Adamovi sa všetko zdalo neuveriteľné, ale keď sa v jeho izbe uprostred noci znovu zjavil chlapec v hojdacom kresle, vyskúšal to s otázkami. Zaujímalo ho, ako prišiel k deformácii lebky. Chlapec mu vysvetlil, že išlo o nehodu. Pýtal sa ďalej a vysvitlo, že na chlapca niekto zhodil policu s knihami a on zomrel. Adama zaujímalo, kto mu to urobil a vtedy si uvedomil, že kladie tretiu otázku. Na tú odpoveď nedostal. "Ďalšie dni som sa snažil získať nejaké informácie o úmrtí chlapcov v meste. Nenašiel som nič, čo by pripomínalo Dávidovo rozprávanie."

Po čase sa v mužovom dome uvoľnil väčší byt na poschodí, do ktorého sa presťahoval. V novom byte zvláštne sny a nočné návštevy upadali do zabudnutia. Lenže potom sa začali diať zvláštne veci. "Nemal som už žiadne sny, ale každú noc presne o polnoci moje mačky zízali na predné dvere a mňaukali. Zaujímalo ma, čo ich znepokojuje, a preto som raz začal fotiť cez priezor na dverách." 

Na jednej fotografii vidno nejaký tieň, no na druhej už nič podobné nie je. Keď vyšiel von a rozsvietil, chodba bola prázdna. Adam sa preto rozhodol nainštalovať si do svojho bytu kamery a detektory pohybu, aby skúsil aspoň niečo zachytiť. Šokujúce je, že  na jednom videu vidieť, ako niečo padá zo steny. Na ďalšej nahrávke sa zase rozhojdá zelené kreslo, na ktorom nikto nesedí. Tento príbeh tak bude mať zrejme ešte pokračovanie. 

Viac o téme: DuchStrašenieParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu