Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poriadne drsný let na dovolenku do Španielska: Pasažierom došla trpezlivosť, nebola normálna!

Potýčka na palube lietadla Ryanairu Zobraziť galériu (3)
Potýčka na palube lietadla Ryanairu (Zdroj: YouTube)

NEWCASTLE - Svedkami nepríjemného incidentu sa stali pasažieri leteckej spoločnosti Ryanair počas letu z Newcastle do Alicante. Pred pristátím v Španielsku sa strhla bitka medzi cestujúcimi. Na totálne opitú ženu vyletel starší muž a jeho prísediaca, ktorí sedeli pred ňou. Situáciu sa snažila dostať pod kontrolu letuška a ostatní spolucestujúci. Podguráženú pasažierku už na letisku čakali policajti.

Let Ryanairu poriadne okorenila totálne opitá žena na palube. "Bolo to krátko pred pristátím. Začala jačať. Bolo vidieť, že je úplne na mol, vykrikovala a strašne pri tom nadávala," opisuje incident jedna z cestujúcich.

Poriadne drsný let na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Dvojici sediacej pred ňou došla trpezlivosť a na opitú zaútočil starší muž a jeho prísediaca. Na nahrávke vidieť, že muž mal v ruke pohár s nejakým nápojom. Na ožratú ženu ho v návale zlosti vylial a jeho prísediaca tiež zaútočila. Pasažierke ale alkohol veľa síl neubral, pretože úder obom vrátila. Ostatní spolucestujúci spoločne s letuškou mali čo robiť, aby ju spacifikovali. Po chvíli sa situácia na palube znormalizovala. Dvojica, čo dovtedy sedela pred podguráženou ženou, prešla do prednej časti lietadla. 

Poriadne drsný let na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Lietadlo Ryanair muselo núdzovo pristáť v Pise: VIDEO Drsná bitka na palube

Celý incident riešili priamo na letisku španielski policajti. "Nebudeme tolerovať rušivé správanie niektorých cestujúcich. Prípad už vyšetruje polícia. Opitá pasažierka z tohto letu má doživotný zákaz  využívať služby našej spoločnosti," vyjadrili sa aerolinky, ktoré sa usilujú o to, aby bol na letiskách predaj alkoholu obmedzený maximálne na dva drinky. "Letiská profitujú z predaja alkoholu a bezpečnosť posádky, ktorú na palube ohrozujú opití pasažieri, musí potom riešiť náš personál," dodal hovorca Ryanairu. 

Viac o téme: BitkaRyanairLet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu