Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Lydia si myslela, že má v izbe chumáče prachu: Nasadila si okuliare a skoro zinfarktovala

V rohu sa usadila pavúčia rodinka Zobraziť galériu (2)
V rohu sa usadila pavúčia rodinka (Zdroj: Twitter)

HUMBER - Istá Angličanka zavesila na sociálnu sieť fotografiu, ktorú urobila vo svojej izbe. Na prvý pohľad ide o nezaujímavý záber, na ktorom je zachytený kút miestnosti plný chumáčov prachu. Ale detailnejší pohľad odhalí desivú pravdu. Vrchnú časť rohu izby zdobí nežiaduca dekorácia - mnohopočetná rodina pavúkov.

Nájsť si v izbe niečo podobné, ako Lydia z anglického mesta Humber, by nechcel asi nikto. Fotka, ktorú zverejnila na Twitteri, vyvolala u jej priateľov rozruch. "Upratovala som škatule, ktoré boli na vrchnej polici, a dlho som s nimi nehýbala. Keď som odsunula poslednú, všimla som si v kúte chumáče prachu," hovorí.

Lydia si myslela, že
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Devätnásťročná tínedžerka nálezu v hornom rohu izby nevenovala veľkú pozornosť, pretože nemala okuliare, ktoré bežne nosí. To, že sa v kúte udomácnila mnohopočetná rodina pavúkov, zistila až vtedy, keď si ich nasadila. Lydia mala okamžite potrebu podeliť sa o tento objav s ostatnými, všetko nafotila a zavesila na svoj profil. S otázku zanedbanej hygieny vo svojej izbe sa ale očividne veľmi netrápila.

Lydia si myslela, že
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Početnosť pavúčej rodiny prekvapila mnohých rovnako ako fakt, že podobné zábery zvyčajne nepochádzajú z Anglicka, ale najmä z Austrálie. "Našťastie bol doma otec. Všetkých ich odstránil, myslím, že ich spláchol do záchoda," dodala s úľavou mladá žena. 

Viac o téme: Pavúk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu