Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Chirurgovia sa hádali priamo počas operácie: Skončilo to strašnou tragédiou bábätka

Lekári sa hádajú počas operácie Zobraziť galériu (3)
Lekári sa hádajú počas operácie (Zdroj: youtube/noix tv)

RAJASTAN - Dvaja lekári sa počas pôrodu začali hádať, ich šarvátke nedokázali zabrániť ani ostatní prítomní kolegovia a sestričky. Dieťa pri pôrode zomrelo a je možné, že dôvodom tragédie je práve táto hádka, preto sa tento prípad momentálne vyšetruje.

Novorodenec zomrel len krátko po tom, čo nezodpovední lekári totálne zanedbali pôrod. Pôrodníci Ashok Nainwal a jeho kolega Tak vykonávajú uprostred operačnej sály komplikovaný pôrod. Dieťa sa snažili dostať von pomocou cisárskeho rezu, ale nastali obrovské komplikácie.

VIDEO Chirurgovia sa hádali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/noix tv)

Za všetko môžu doktori, pretože sa počas pôrodu, keď mamička Anita Singhová ležala v bezvedomí na operačnom stole, hlasno hádali kvôli testom ohľadom vykonania anestézy. Ostatní členovia personálu sa ich snažili od seba odtrhnúť, no neuspeli. Dieťaťu sa medzičasom zhoršil stav a musel byť vykonaný núdzový cisársky rez, pretože malo slabý srdcový tep. Krátko po vyňatí z tela matky zomrelo.

VIDEO Chirurgovia sa hádali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/noix tv)

Keďže video bolo zdieľané na internete a stalo sa virálnym, okamžite sa voči lekárom rozbehlo trestné stíhanie . "Doktorov sme okamžite odvolali a nariadili sme disciplinárne opatrenie," uviedol riaditeľ nemocnice Umaid, AL Bhat. Prípadom sa zaoberá najvyšší súd v Rajastane v západnej Indii. 

Viac o téme: IndiaOperáciaPôrodHádka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu