Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kráska (29) hľadá toho pravého, bola už na 77 rande: Nápadníkov hodnotí podľa týchto kritérií

Anna stále čaká na toho pravého Zobraziť galériu (3)
Anna stále čaká na toho pravého (Zdroj: profimedia.sk)

EXETER - Anna Heatonová sa chlapov naozaj nebojí, počas dvch rokov bola až na 77 schôdzkach. Takýmto spôsobom sa snaží nájsť toho pravého, ktorý sa jej ale bohužiaľ zatiaľ do cesty nepriplietol. S každým nápadníkom však ide len na jednu schôdzku a možno práve to je ten problém.

Ste vyberavý typ ženy a nehrniete sa do vzťahu len tak s hocikým? Potom prežívate niečo podobné ako dvadsaťdeväťročná Anna, ktorá si chce do svojej tridsiatky nájsť toho pravého. Hľadá ho však tým správnym spôsobom?

Najhoršie rande zo zoznamky: Muž vzal dievčinu do márnice, na záver to ešte zaklincoval

Počas ostatných dvoch rokov bola totiž táto naozaj koketná slečna na neuveriteľných 77 schôdzkach. Ani na jednej však nestretla niekoho, s kým by chcela stráviť zvyšok života. Heatonová prezradila, že nikto pre ňu jednoducho nie je dosť dobrý. Priťahujú ju vypracovaní chlapi v obtiahnutom ružovom tielku - takí typickí fešáci, ktorí hrajú rugby. Každého svojho nápadníka hodnotí podľa tých istých kritérií - zameriava sa najmä na vzhľad, osobnosť a jeho vyžarovanie.

Kráska (29) hľadá toho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Mladá žena sa dokonca objavila v televíznej šou, kde si hľadala partnera, ale jej chvíľkový vzťah stroskotal. "Mám za sebou takmer 80 schôdzok, poslednú som absolvovala v sobotu. Myslím si však, že to je najmä preto, lebo som až príliš vyberavá. Nikdy s tým dotyčným nejdem na druhé rande a všetci si o mne myslia, že nie som v poriadku. Ja som však stále nenašla to, čo v skutočnosti hľadám. Radšej absolvujem veľa schôdzok s mnohými mužmi, akoby som si mala vybrať nesprávneho partnera na celý život," obhajuje sa s tým, že do svojich tridsiatich rokov by chcela skóre zvýšiť na rovných sto schôdzok.

Kráska (29) hľadá toho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Anna sa koncom apríla objavila v televíznej šou Take Me Out, kde vypracovala tabuľku, v ktorej svojim ex pridelila body. Bývalí jej začali volať a pýtali sa, prečo práve oni dostali tak málo bodov. Hodnotila ich na základe vzhľadu, iskry a a osobnosti.

No a aký je Annin najhorší zážitok zo všetkých tých stretnutí s jej nápadníkmi? "Pred jednou schôdzkou som dostala intoleranciu na laktózu a môj partner v reštaurácii objednal fondue. Chcela som byť zdvorilá, preto som to trpela, ale skončila som na záchode, čiže som si schôdzku absolútne neužila."

Viac o téme: Rande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu