Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kamaráti sa spolu štyri roky nerozprávali kvôli svadbe: Teraz konečne zistili, kto za to mohol

Kamaráti si nakoniec všetko vysvetlili Zobraziť galériu (4)
Kamaráti si nakoniec všetko vysvetlili (Zdroj: Facebook)

BUCKNELL - Donna Sidebothamová sa vydávala v apríli 2013. Bola veľmi smutná, keď účasť na svadbe nepotvrdil jej dlhoročný kamarát. Pre istotu mu preto poslala svadobnú pozvánku ešte raz. O to viac bola sklamaná, keď sa ani potom neozval. Všetko sa vysvetlilo až teraz po rokoch, keď si Chris našiel obidve oznámenia vo svojej schránke. Spoločnosť Royal Mail už vyjadrila nad celou udalosťou poľutovanie.

Donna a jej snúbenec si naplánovali svadbu na 2. apríla 2013 a pozvánky poslali už v januári. Ospravedlnilo sa im iba zopár známych, ktorí v danom termíne nemohli prísť, ostatní účasť potvrdili. "Od Chrisa neprišlo ospravedlnenie a vôbec mi nedal vedieť, či príde. Nevedela som, či s ním máme počítať," hovorí mladá Britka.

Kamaráti sa spolu štyri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

S Chrisom boli starí priatelia a chcela, aby na svadbu určite prišiel. Keď sa dlhšie neozýval, poslala mu ďalšiu pozvánku, aby si bola úplne istá, že na neho nezabudla. Na opačnú stranu obálky vždy píše svoju adresu, aby sa jej pošta vrátila, ak bude problém. Urobila to tak aj teraz, ale nič sa jej nevrátilo. Celé si to vysvetlila tak, že Chris jej svadbu jednoducho odignoroval, čo ju veľmi mrzelo. "Nerozumela som tomu. Veď bol aj na našej zásnubnej párty."

Kamaráti sa spolu štyri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Svadba bola krásna a Donna s manželom sa zmierili s tým, že Chris na nej chýba. Po čase sa so starým priateľom stretla a spýtala sa ho, aký mal dôvod, že sa vôbec neozval. Na jej veľké prekvapenie kamarát tvrdil, že žiadnu pozvánku nedostal. Ani jednu. "Povedal mi, ako ho to trápilo. Vraj počítal s tým, že ho pozveme. Všetko som mu vysvetlila, ale videla som na ňom, že mi neverí. Vlastne, neverili sme jeden druhému. Bolo to celé veľmi nepríjemné," pokračuje Sidebothamová. 

Kamaráti sa spolu štyri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Situácia sa rozuzlila až pred pár dňami, čiže štyri a pol roka po svadbe. Chris poslal Donne na mobil fotografie oboch jej svadobných pozvánok, ktoré si našiel vo svojej schránke. "Všetko mi prišlo, ďakujem. Nehnevám sa," napísal. Donna sa teší z toho, že sa všetko vysvetlilo. "Konečne pochopil, že som v tom nevinne," dodala. Spoločnosť Royal Mail, ktorú kontaktovala, sa za celý zmätok ospravedlnila a nad vzniknutou situáciou vyjadrila poľutovanie. 

Viac o téme: Svadba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu