Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Snúbenci sa tešili na vytúženú dovolenku v Turecku: Romantika sa zmenila na špinavý horor

Dovolenkový rezort Sun City Hotel and Beach Club Zobraziť galériu (2)
Dovolenkový rezort Sun City Hotel and Beach Club (Zdroj: Facebook)

OLUDENIZ - O krásnej a romantickej svadbe na pláži sníval britský pár Mark and Abi Thorntonovci. Preto si na túto dôležitú udalosť zarezervovali luxusný apartmán v Turecku. Svoj svadobný deň však budú spájať so všeličím, len nie s príjemnými spomienkami. Čakala ich totiž neochota zo strany personálu, špina v hoteli a jedlo, ktoré mladomanželia prirovnali k odpadkom. Čerešničkou na svadobnej torte bol hlodavec v chladničke.

Mark a Abi túžili po romantickom svadobnom obrade na pláži a vybrali si Sun City Hotel and Beach Club v tureckom Oludenize. No na svoj svadobný deň budú bohužiaľ spomínať len zo všetkých nemilých dôvodov. "Mal to byť jeden z najšťastnejších momentov nášho života, na ktorý sme sa tešili nielen my dvaja, ale aj naša dcéra, rodina a priatelia. Lenže z toho dňa máme iba zlé spomienky," hovorí nevesta s trpkosťou v hlase. 

Snúbenci sa tešili na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

V hoteli ich vraj prenasledovala jedna katastrofa za druhou a opisujú ho ako veľmi špinavé a nehostinné miesto s neochotným a arogantným personálom. Hotel a izby boli veľmi špinavé a vôbec nezodpovedali štyrom hviezdičkám. Jedlo, ktoré servírovali hosťom, vraj pripomínalo odpad. A keď si už mysleli, že ich nič nezaskočí, v chladničke vo svojom apartmáne našli živého potkana, s ktorým potom bojovali zamestnanci hotela.

Abi trvalo veľmi dlho, kým po tomto zážitku upokojila svoju päťročnú dcéru. "Apartmán nám síce vymenili, ale nerobila som nič iné, iba som sledovala, odkiaľ vylezie ďalší hlodavec," hovorí znechutene.

Vytúžená dovolenka v Taliansku sa zmenila na horor: FOTO Porovnanie sľubovanej rozprávky a reality

Cestovná kancelária Thomson, ktorá pobyt zabezpečovala, sa už mladomanželom ospravedlnila, zostala s nimi v kontakte a rieši kompenzáciu pobytu. 

Viac o téme: TureckoDovolenkaSvadbaHoror
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu