Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Svedok na svadbe totálne strápnil ženícha: Hostia po pozretí VIDEA vybuchli smiechom

Svedok si pripravil originálny príhovor Zobraziť galériu (3)
Svedok si pripravil originálny príhovor (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Svedok totálne zaskočil ženícha, nevestu a všetkých ostatných hostí naozaj šokujúcim videom, ktoré pustili počas jeho prejavu. O mladíkovi, ktorý práve vstúpil do manželského chomúta, sa tak hostia dozvedeli veľmi oplzlé tajomstvá, ktoré si určite chcel nechať po zvyšok života len pre seba.

O Dannym Hodgettsovi prezradil svedok na jeho svadbe veci, ktoré mali radšej ostať nevypovedané. Thom Soutter pustil video, na ktorom žena oblečená v tričku s nápisom Pornhub tvrdila, že všetci jeho priatelia sú nešťastní z toho, že starý Danny prestane navždy existovať. "Danny, tvoja výdrž a vernosť sa naozaj veľmi cenia a všetky dievčatá sú sklamané z toho, že sa ideš ženiť."

Svedok na svadbe totálne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Čo myslela tou výdržou, vie asi len samotný ženích. Thom ďalej porozprával o tom, že jeho kamarát ešte ako tínedžer stváral kopu bláznivých vecí a hovoril aj o tom, čo Danny robí na služobných cestách. Súčasťou videa bolo niekoľko trápnych momentov a fotografií, pričom slečna povedala, že Dannyho zoberú kedykoľvek naspäť do partie a že ho nikdy neopustia.

Svedok na svadbe totálne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Nakoniec však brunetka novomanželom zagratulovala a popriala veľa šťastia do spoločného života. "Blahoželám tebe aj tvojej neveste v tento váš veľký deň, ale boli by sme radi, keby sme aj naďalej mohli s tebou zdieľať tvoje obľúbené videá. Danny, nikdy ťa neopustíme, vždy budeš u nás vítaný. Je nám jasné, že Cath s tebou nemôže všade cestovať," dodala, pričom nevesta sa po celý čas na tomto výstrelku dobre bavila.  

Viac o téme: SvadbaTrapasSvedok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu