Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nevestinec za hranicami Slovenska má novú hviezdu: Za ženou na FOTO muži šalejú

Nevestinec Kontakthof Zobraziť galériu (3)
Nevestinec Kontakthof (Zdroj: profimedia.sk)

VIEDEŇ - Nevestinec v rakúskej metropole má novú hviezdu. Je ňou obdarená blondínka, ktorá sa medzi klientmi stala tak populárnou, že sa na ňu musel vytvoriť poradovník. Od svojich kolegýň sa ale jednou vecou líši - nie je živá.

Rakúsky verejný dom Kontakthof pred mesiacom zakúpil sexuálnu bábiku a trafil tým zlatý klinec po hlavičke. Fanny sa totiž stala obrovskou senzáciou a zákazníci si ju nevedia vynachváliť. Bordel si za použitie umelej panny pýta 80 eur na hodinu. Muži si ju nevedia vynachváliť, o čom svedčí aj fakt, že Fanny je rezervovaná aj na niekoľko dní dopredu. 

Nevestinec za hranicami Slovenska
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Keďže však nedokáže uspokojiť tak obrovský dopyt, Kontakthof sa rozhodol zaobstarať druhú sexuálnu pomôcku v podobe ženy. Peter Laskaris, ktorý nevestinec prevádzkuje, uviedol, že sexuálne bábiky sa stávajú obrovským trendom, ktorý by mali nasledovať aj ostatné podobne zamerané zariadenia. 

Nevestinec za hranicami Slovenska
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Prečo však chcú ľudia radšej umelé bábiky a nie normálne ženy? Psychológ Gerti Senger v tom má jasno. "Po prvé, s umelou bábikou si môžete robiť, čo len chcete. Po druhé, nemôžete sa do nej zaľúbiť, čo sa pri živej prostitútke občas stáva."

Viac o téme: ViedeňProstitútkaNevestinecFanny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu